Samsung AR12KSFPEWQNZE – sistem de aer condiţionat ultra-modern, cu capacitatea 12.000 BTU

Un lucru foarte eficient pe timpul verii este reprezentat de către sistemul de aer condiţionat. Montarea unui astfel de aparat aduce un plus de confort în mediul ambiental, atunci când temeperatura de afară depăşeşte cu mult nivelul suportabil. De aceea, vreau să îţi prezint astăzi un astfel de produs electrocasnic, ideal oricărei locuinţe.

Samsung AR12KSFPEWQNZE este un aparat de aer condiţionat modern, cu performanţe înalte în climatizare, capabil să asigure într-un mod eficient o temperatură ideală, după bunul plac. Beneficiază de tehnologii revoluţionare, cele mai recente posibile pentru astfel de produse

Pune la dispoziţie o capacitate de răcire/încălzire de 12.000BTU, inverter, sistem de filtrare Full HD 60, control din telecomandă şi o serie numeroasă de funcţii şi programe.

Ca şi preţ, este o variantă destul de avantajoasă, fiind disponibilă în stocul eMag la doar 2.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-un aspect minimalist, foarte uşor de camuflat pe peretele alb. Unitatea interioară poartă un afişaj modern, de tip LCD, ce oferă informaţii destul de utile. Formatul acestuia este de tip triunghiular, cântăreşte 8.2kg şi măsoară standard 820 x 285 x 215mm. Unitatea exteioara este clasică, dreptunghiulară, cântăreşte 22.5kg şi măsoară 660 x 475 x 242mm.

Imagini cu Samsung AR12KSFPEWQNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest aparat de aer condiţionat cu Inverter este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Datorită acestei clase favorabile, înregistrează un consum de 1130W la răcire şi de 1220W la încălzire.

Se laudă cu tehnologia inteligentă Inverter, ce deţine la bază un compresor cu funcţionare graduală, lucru ce obţine o eficienţă energetică cu până la 40% mai ridicată, faţă de modelele convenţionale, cu On/Off. Pe lângă acest lucru, garantează şi un mod silenţios de funcţionare, astfel nivelul zgomotului la interior ajunge până la 59db, iar la exterior până la 65db.

La capitolul funcţii, vine proiectat cu funcţia de ventilare, cu funcţia de răcire/încălzire, cu funcţia de Auto restart, cu funcţia de dezumidificare, cu funcţia Auto, cu funcţia Single User Mode, cu funcţia 2 Step Cooling, cu funcţia de autocurăţare şi cu modul Sleep/Night.

În ceea ce priveşte partea de filtrare, se bucură de filtru HD antibacterian şi de protecţie împotriva alergiilor.

Sistemul de filtrare HD asigură colectarea eficientă a particulelor de praf, astfel încât mediul ambiental să fie cât mai curat şi sănătos.

Funcţia de dezumidificare este ideală atunci când gradul de umiditate este ridicat, atât la interior, cât şi la exterior. Datoria acestuia este de a dezumidifica interiorul, oferind un mediu foarte plăcut şi confortabil.

Sleep/Night este un mod de funcţionare automat şi eficient, datorită faptului că asigură o temperatură optimă pe timpul nopţii, într-un mod pe cât se poate de economic.

Concluzie :

În concluzie, Samsung AR12KSFPEWQNZE este un aparat de aer condiţionat accesibil, modern şi eficient, capabil să asigure un mediu ambiant cât mai plăcut, după placul fiecăruia.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Filtru HD antibacterian
  • 12.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.