Samsung AR12KSFHBWKNZE – aparat de AC din clasa A++, cu 12.000 BTU

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat de aer condiţionat de ultimă generaţie, un produs electrocasnic ultra modern, echipat cu cele mai recente tehnologii existente, ce îl fac capabil să asigure un mediu ambient favorabil, într-un mod rapid şi economic.

Reprezintă o variantă de 12.000 BTU la răcire/încălzire, echipat cu tehnologia inverter, cu filtru Full HD şi cu un afişaj modern. Afişajul pune la dispoziţie informaţii utile despre temperatura presetata, setările putând fi efectuate foarte uşor din telecomandă, având o rază de acţiune destul de generoasă.

Sistemul de faţă este disponibil în stocul celor de la eMag, la preţul avantajos de 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Vin la pachet standard două unităţii, ambele fiind de culoare albă. Datorită fondului de culoare albă şi al aspectului minimalist, reuşeşte să se camufleze destul de bine, fără să iasă în evidenţă foarte mult. Unitatea interioară măsoară standard 820 x 285 x 227mm şi cântăreşte 8.2kg, pe când cea exterioară măsoară 660 x 475 x 242mm şi cântăreşte 22.5kg.

Imagini cu Samsung AR12KSFHBWKNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ar fi de specificat faptul că se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++, înregistrând un consum favorabil de 1000W la încălzire şi de 1270W la răcire.

Tehnologia revoluţionară inverter, are la bază un compresor cu funcţionare graduală, ce garantează o eficienţă energetică de până la 30-40% faţă de modelele clasice, cu funcţionare On/Off. Pe lângă eficienţa energetică, oferă şi un mod de funcţionare silenţios, astfel zgomotul produs la interior este de 59db, iar cel de la exterior de 65db.

La capitolul funcţii, se laudă cu: funcţia de încălzire/răcire, cu funcţia de dezumidificare, cu funcţia de auto-restart, cu funcţia de autocurăţare, cu timer, cu Sleel/Night mode, cu funcţia Fast Cool, cu Modul Turbo, cu protecţie antibacteriană, cu funcţia Single User Mode şi cu funcţia 2 Step Cooling.

Sistemul de filtrare Full HD asigură colectarea eficientă a particulelor minuscule de praf, graţie stratului antibacterian. În felul acesta, aerul va fi pe cât se poate de curat şi frumos mirositor. Filtrul este de tip lavabil, astfel periodic este necesară curăţarea cu apă a acestuia.

Turbo Cooling reprezintă o funcţie inteligentă, ce acţionează la o viteză maximă, astfel încât să se obţină mult mai rapid temperatura dorită.

Ar fi de specificat că cei de la Samsung au echipat modelul de faţă cu un compresor BLDC, ce funcţionează pe baza unui magnet din neodymium, destul de puternic. Agentul de răcire folosit la acest aparat este de R410a.

Concluzie :

În concluzie, Samsung AR12KSFHBWKNZE este un sistem de aer condiţionat modern, cu performanţe superioare în climatizare şi menţinere a acesteia.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inverter
  • A++
  • Filtru HD antibacterian
  • 12.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.