Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter – aparat de aer condiționat silențios și economic

Se pare că Samsung se află printre puținii producători ce au reușit să se adapteze foarte rapid normelor impuse de UE, privind consumul electric al aparatelor de aer condiționat, realizând produse de înaltă calitate, dotate cu tehnologii revoluționare, astfel încât să reducă consumul de energie electrică cu până la 50%, față de modelele clasice.

De aceea, astăzi am ales aparatul de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, un produs conceput pe cele mai recente platforme, fiind echipat cu numeroase funcții și tehnologii. Este un aparat cu 12.000 BTU, o capacitate de răcire destul de generoasă, care cu siguranță asigură o climă ideală într-un spațiu destul de mare.

Regăsim un astfel de produs electrocasnic în oferta eMag, la prețul de numai 3.799lei (Vezi preț actualizat), un preț de achiziție foarte corect și avantajos pot spune, luând în considerare calitățile acestui aparat de AC.

Datorită Smart Inverter-ului și a clasei A++ de eficiență energetică, puterea consumată la răcire este de numai 940W, iar cea consumată la încălzire de doar 1050W.

Același produs Samsung se poate achiziționa și din stocul magazinului Altex.

Imagini cu Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de 4 trepte de ventilare și de o serie numeroasă de funcții, precum: funcția de ventilare, funcția auto restart, funcția de dezumidificare, timer, funcția sleep/night , funcția auto, funcția de auto-curățare și modul turbo.

Vorbim despre un aparat alcătuit din două unități, ambele fiind de culoare albă. Unitatea ce vine montată în exterior cântărește în jur de 35Kg și măsoară 790 x 545 x 285mm, iar unitatea ce vine montată în interior, cântărește numai 812.5Kg și măsoară doar 936 x 267 x 264mm.

Un atuu al acestui produs de AC ar fii nivelul atenuat de zgomot, de numai 58 de decibeli în interior și de doar 62 de decibeli în exterior. Astfel, un astfel de model nu poate deranja pe cei din jur în timpul funcționării sale.

În concluzie, avem de a face cu un aparat de AC din clasa premium, ce oferă o climă exact așa cum vă doriți, într-un mod foarte economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate de răcire 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Smart Inverter
  • Afișaj LED
  • Filtru Full HD 60
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.