Samsung AR12JSFPEWQNZE Smart Inverter – Aparat de aer condiționat accesibil si eficient

Se pare că vara aceasta ne-a pregătit o porție bună de căldură și ar cam fi cazul să ne pregătim din timp, pentru a nu resimti canicula de afară. Astfel, în cazul acesta, printre cele mai eficiente și economice variante ar fi achiziționarea unui aparat de aer condiționat.

Așadar, în prezentarea de astăzi am ales să vorbim despre Samsung AR12JSFPEWQNZE Smart Inverter, un aparat de aer condiționat de ultimă generație, ce pune la dispoziție o capacitate generoasă de răcire, respective 12.000 BTU și foarte multe funcții foarte eficiente.

Dacă vrei un astfel de produs electrocasnic, îl poți găsii în oferta celor de la eMag, la prețul de numai 1.699lei (Vezi preț actualizat), un preț bun pentru un produs de calitate, performant și economic.

Se laudă cu tip de filtru Full HD și cu tehnologia revoluționară Inverter, ce ajută la eficiența energetică a produsului.

Este un model compus din două părți, o parte interioară ce măsoară numai 820 x 285 x 215mm și cântărește doar 8Kg și o parte ce vine montată în exterior, ce măsoară doar 720 x 548 x 265 și cântărește în jur de 29Kg. Albele uitați sunt de culoare albă, o culoare modernă, potrivită oricărei locuințe.

Acest aparat de AC se poate achiziționa și din magazinul online Altex.

Imagini cu Samsung AR12JSFPEWQNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model ce aparține clasei A+ de eficiență energetică, o clasă economică ce are o putere consumată în modul de încălzire de numai 1220W, iar în modul de răcire de doar 1130W.

Ca și funcții, se laudă cu 4 trepte de ventilare și cu o serie numeroasă de opțiuni, precum: funcția de auto-curățare, modul sleep/night, modul turbo, funcția de dezumidificare, funcția auto restart, funcția de ventilare, funcția auto și timer-ul.

Cât despre zgomot, pot spune că este un atuu al acestui aparat, deoarce este un produs foarte silențios, astfel unitatea interioară produce doar 58 decibeli, iar unitatea din exterior numai 62 decibeli. Așadar, nu va deranja pe nimeni în timpul funcționării, chiar și pe timpul nopții.

Așadar, dacă vrei se te bucuri de o temperatură ideală în locuința ta, un astfel de aparat de aer condiționat Samsung AR12JSFPEWQNZE Smart Inverter îți poate satisface acest capriciu într-un mod rapid și eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Filtru Full HD
  • Inverter
  • Clasa A+
  • 4 trepte de ventilare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.