Samsung AR12HSSFAWKNEU – aparat de aer condiționat smart, cu funcții avansate și cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU

Produsul electrocasnic Samsung AR12HSSFAWKNEU este un aparat de aer condiționat de calitate superioară, asta datorită tehnologiilor și componentelor de generație nouă, ce îl fac fac capabil să asigure și să mențină climatul ideal, într-un mod pe cât se poate de eficient.

De data aceasta, avem de-a face cu un model cu o capacitate generoasă de răcire, respectiv de 12.000 BTU, ce se laudă cu compresor de tip Inverter, cu 4 trepte de ventilație, cu filtru multifuncțional, cu afișare LCD și cu alte funcții și tehnologii speciale, despre care vom discuta pe parcursul acestei prezentări.

Cât despre preț, nu pot spune că este foarte accesibil, însă în raport cu performanțele oferite, este unul corect, astfel noul aparat costă în jur de 3.500 de lei (vezi preț actualizat).

Vine alcătuit din două unități, una interioară, iar cealaltă exterioară, ambele fiind pe un exterior de culoare albă. Cât despre greutate și dimensiuni, unitatea interioară cântărește în jur de 15Kg și măsoară 936 x 264 x 270mm, iar unitatea exterioară are o greutate de 38Kg și măsoară 790 x 545 x 285mm.

Imagini cu Samsung AR12HSSFAWKNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Puterea consumată de un astfel de aparat de AC este de doar 940W la răcire și de numai 1050W la încălzire, asta datorită faptului că aparține clasei A++ de eficiență energetică.

Dispune de ventilator cu 4 trepte și de un filtru excelent Full HD 60, cu funcția Anti-bacteriană și Anti-alergică.

Se bucură de o gamă variată de funcții, ce pot fii controlate din telecomandă, precum: funcția de dezumidificare, funcția auto-restart, funcția de ventilare, funcția Sleep/Night, timer, funcția de auto-curățare, mod silențios și funcția Smart Control (Wi-Fi + Smartphone).

Păstrează-ți aparatul de AC întotdeauna curat și dezinfectat, achiziționând un spray dezinfectant Chemstal Climasan Spray pentru mentenanța aparatelelor de aer condiționat.

Acestea fiind spuse, Samsung AR12HSSFAWKNEU este un aparat inteligent și eficient, ideal pentru locuințele spațioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.