Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung întotdeauna va rămâne un brand inovator, oferind o gamă largă de produse electrice și electronice. Și de data aceasta au reușit să ne surprindă, făcându-și apariția cu noul aparat de aer condiționat, performant, economic și destul de accesibil.

Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter este un aparat de aer condiționat din gama 2014, o serie mai veche care reușește și în prezent să rămână în topul vânzărilor. Vorbim despre un produs electrocasnic ideal în orice locuință, ce oferă un confort maxim, exact așa cum îți dorești tu. Mulțumită unui astfel de produs performant, trecerea la sezonul următor va fi extrem de ușoară, fără a resimți căldura toridă a verii.

În stocul eMag, un astfel de aparat de aer condiționat se comercializează la prețul de numai 2.165lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru un astfel de aparat smart cu numeroase funcții și tehnologii.

Design-ul se remarcă printr-un exterior alb, al ambelor unități, fiind un produs destul de modern. Vine alcătuit din două unități, astfel cea interioară cântărește numai 9.5Kg și măsoară doar 826 x 260 x 275, iar cea exterioară cântărește în jur de 30Kg și măsoară 844 x 622 x 353.

Imagini cu Samsung AR12HSFSAWKNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se face evidențiat printr-o gamă largă de funcții numeroase, ce asigură un confort maxim. Așadar, o parte din aceste funcții ar fi: Auto Restart, funcția de dezumidificare, funcția Sleep/Night mode, funcția Auto, Timer-ul, funcția de ventilare. Se bucură și de câteva funcții mai speciale, precum cea de auto-curățare, de modul silențios și de controlul smart prin WI-Fi+Smartphone.

Se laudă cu o capacitate de răcire de 12000 BTU, o capacitate ce asigură o temperatură ideală, chiar și în locuințele mai mari. Se bucură de un ecran LCD, de pe care se pot urmării temperatura și funcțiile dorite. Dispune de filtru Full HD 60, de tehnologia Inverter, având 4 trepte de ventilare.

Modelul de față face parte din clasa A+ de eficiență energetică, având o putere consumată la răcire de numai 1030W și la încălzire de doar 1100W.

Un plus al acestuia, ar fi că este un aparat extrem de silențios, astfel poate fi în funcțiune oricând, fără a deranja vreun moment. Așadar, zgomotul produs de unitatea interioară este de doar 56 decibeli, iar cel produs de unitatea exterioară este de numai 62 decibeli.

În concluzie, o variantă excelentă pentru a scăpa de căldura de afară, ar fi un astfel de aparat de aer condiționat Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter, un produs economic, inteligent, ce oferă un confort excelent.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • Digital Inverter
  • 12000 BTU
  • Clasa A+
  • Display LCD
  • Smart Wi-Fi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.