Samsung AR09KSFPEWQNZE – aparat de AC accesibil şi modern, cu 9.000BTU

Samsung AR09KSFPEWQNZE este o variantă economică şi eficientă, ideală în cazul în care eşti în căutarea unui aparat de aer condiţionat de ultimă generaţie. Reprezintă un model cu compresor Inverter, capabil să garanteze un mediu ambiant confortabil, indiferent de temperatura de afară.

Este potrivit spaţiilor decente, cu dimensiuni încadrate de până la 35mp, datorită faptului că are o capacitate de 9.000 BTU. Se laudă cu sistem de filtrare Full HD 60, cu control din telecomandă, precum şi cu o serie numeroasă de funcţii şi sisteme.

Acest model AR09KSFPEWQNZE este disponibil în stocul magazinului de specialitate eMag, la preţul de doar 1.729 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie triunghiulară, şi aici mă refer la unitatea interioară, design ce îl face capabil să asigure performanţe în climatizare mult mai superioare decât modelele clasice. Ambele părţi sunt de culoare albă, cea interioară cântăreşte 8.2kg şi măsoară 820 x 285 x 21mm, iar cea exterioară cântăreşte 22.5kg şi măsoară 660 x 475 x 242mm.

Aparatul de faţă se regăseşte şi în ofertele celor de la ClickShop şi Flanco.

Imagini cu Samsung AR09KSFPEWQNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter-ul digital va garanta un mod de utilizare pe cât se poate economic, lucru ce reflectă direct asupra clasei energetice în care este încadrat aparatul. Totodată, performanţele bune sunt datorate şi lamelor suplimentare în formă iniţialei V, precum şi ventilatorului puternic.

Specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A în modul de încălzire şi în clasa de eficienţă energetică A+ în modul de răcire. În modul de încălzire puterea consumată ajunge la 910W, iar în modul de răcire la 780W.

Pe lângă faptul că este capabil să asigure performanţe înalte cu un consum energetic favorabil, oferă şi o funcţionalitate foarte silenţioasă. Astfel, unitatea interioară înregistrează un zgomot de maxim 56db, iar cea exterioară de maxim 63db.

În ceea ce îl privesc funcţiile, acest model Samsung deţine funcţia de ventilare cu 4 trepte nivel, funcţia de încălzire ideală în sezonul răcoros, funcţia Auto Restart ce păstrează setările iniţiale chiar şi după o întrerupere de curent, funcţia de dezumidificare ce previne apariţia mucegaiului şi excesului de umezeală, funcţia timer ce permite programarea timpului de funcţionare, Modul Turbo ce grăbeşte răcire/încălzirea camerei într-un timp mai scurt, modul Sleep/Night asigură o funcţionare deloc zgomotoasă pe tot timpul nopţii şi funcţia Comfort Cool ce răceşte eficient pe zone indicate de utilizator.

În ceea ce îl priveşte sistemul de filtrare, beneficiază de filtru Full HD 60. Acesta deţine proprietăţi antibacteriene, fiind capabil să înlăture până şi cele mai minuscule particule de praf şi polen. În felul acesta, garantează un aer sănătos şi curat, fără alergeni.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung AR09KSFPEWQNZE este un sistem de AC modern, eficient şi economic, ce funcţionează pe baza tehnolgiei Inverter. Este capabil să asigure un mediu ambiental confortabil şi sănătos, într-un mod rapid şi economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • 9.000 BTU/h
  • Inverter
  • Filtru HD antibacterian
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.