Samsung AR09KSFHBWKNZE – aparat de AC cu ecran LCD, din clasa energetică A++

Samsung AR09KSFHBWKNZE provine din categoria sistemelor de climatizare ce funcţionează pe baza tehnologiei avansate Inverter, un aparat de aer condiţionat eficient şi avantajos, capabil să garanteze un climat favorabil, indiferent de temperatura de la exterior.

Vorbim despre un aparat de aer condiţionat cu 9.000 BTU/h la încălzire/răcire, ce beneficiază de sistem de filtrare Neo Triple Filter, de control din telecomandă, de o serie numeroasă de funcţii, precum şi de un modern ecran LCD. Acesta informează în legătură cu funcţia şi temperatura setată.

Acest model AR09KSFHBWKNZE este de curând disponibil la eMag la preţul de achiziţionare de 1.859 de lei (vezi preţ actualizat).

Modelul de faţă se recomandă în special încăperilor cuprinse între 15-25mp, ce au un volum de aer de până la 40-45mc.

La capitolul aspect, după cum observăm prezintă o construcţie clasică, dar modernă, ambele unităţii fiind pe un fond de culoare albă. Cea interioară măsoară 820 x 285 x 215mm şi cântăreşte 8.2kg, iar cea exterioară măsoară 660 x 475 x 242mm şi cântăreşte 28.5kg.

Imagini cu Samsung AR09KSFHBWKNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului energetic, acest aparat electrocasnic a fost încadrat în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire, respectiv A++ la răcire. În ambele situaţii va asigura un consum de energie electrică favorabil.

Datorită tehnologiei Inverter, performanţele în climatizare vor fi superioare, obţinute mult mai rapid, cu un consum enegetic redus. Specialiştii spun că această tehnologie reduce consumul de curent electric cu până la 30-40% vis-a-vis de modelele convenţionale (On/Off).

Pe lângă faptul că ofere performanţe superioare cu un consum favorabil, garantează şi o funcţionare silenţioasă. Astfel zgomotul produs la interior ajunge de până la maxim 54db, iar cel de la exterior de până la maxim 59db.

Noul aparat se laudă cu o serie numeroasă de funcţii, precum: funcţia de încălzire/răcire, funcţia Wi-Fi Ready, funcţia Auto Restart, funcţia de dezumidificare, funcţia Timer, funcţia Auto, modul Sleep/Night, funcţia de autocurăţare, funcţia 2 Step Cooling, funcţia Comfort Cool şi funcţia Single User Mode.

Neo Triple este un sistem avansat de filtrare ce reuşeşte să purifice aerul cu până la 80%, oferind astfel un climat curat şi sănătos. Are la bază atât protecţie antibacteriană, precum şi protecţie împotriva alergiilor.

Concluzie :

Concluzionând, Samsung AR09KSFHBWKNZE este un sistem de climatizare cu Inverter, un produs economic şi eficient, capabil să asigure performanţe superioare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 9.000 BTU/h
  • Display LCD
  • Neo Triple Filter
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.