Samsung AR09JSPFAWKNEU – un produs de calitate din clasa A+++ cu 9.000 BTU la răcire

Dacă îți dorești un apărat de aer condiționat super eficient și economic, cu o performanță stabilă pe termen lung, atunci alege un model Samsung.

Samsung AR09JSPFAWKNEU este un aparat de aer condiționat din clasa A+++, ce garantează un consum pe cât se poate de redus, astfel puterea consumată în modul de răcire este de numai 550W, iar puterea consumată în modul de încălzire este de doar 770W.

În oferta magazinului eMag, un astfel de produs îl găsim la prețul excelent de 3.199lei (vezi preț actualizat).

Vorbim de un apărat cu 9.000 BTU, ce dispune de un filtru cu funcții multiple, de Inverter și de control prin telecomandă.

Ca și aspect, ambele componente sunt pe un fond alb, prezentând un design modern. Greutatea unității interioare este de numai 12.5Kg, măsurând doar 936 x 267 x 264mm, iar greutatea unității exterioare este de 35Kg și măsoară numai 790 x 545 x 285mm.

Același produs de aer condiționat îl întâlnim și în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Samsung AR09JSPFAWKNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un alt atu al acestui model, ar fi că este extrem de silențios, astfel zgomotul produs de unitatea interioară este de numai 59db, iar zgomotul produs de unitatea exterioară este de doar 59db.

După cum spuneam, se bucură de un filtru inteligent, cu funcții multiple, precum: Anti-Bacteria, Anti-Virus, Anti-Alergic, Easy Filter, Full HD 60 și S-Plasmă Ion.

Funcțiile de care dispune acest model sunt: funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de răcire, funcția auto-restart, funcția de dezumidificare, funcția auto, timer, sleep/night, funcția de auto-curățare și funcția de Wi-Fi Control.

Iar pentru a te bucura de un aer plăcut și cât mai curat îți recomandăm un spray dezinfectant pentru mentenanța aparatelelor de aer condiționat Chemstal Climasan Spray, de 400ml.

Acestea fiind spuse, Samsung AR09JSPFAWKNEU este un aparat de AC de calitate superioară, inteligent și economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A+++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru: S-Plasma Ion
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.