Samsung AR09JSFNCWKNZE – un aparat de aer condiționat premium, eficace și economic

Samsung AR09JSFNCWKNZE este un aparat de aer condiționat de înaltă clasă, capabil să garanteze o temperatură ideală într-un spațiu destul de larg.

Are la bază o capacitate de răcire de 9.000 BTU, un compresor Inverter și un filtru Full HD 60 cu funcții multiple, precum funcție anti-bacteriană, funcție anti-alergie și funcție anti-virus.

Se poate procura din oferta celor de la eMag la prețul excelent, de numai 2.399 de lei (vezi preț actualizat).

La nivel de aspect, se evidențiază printr-un fond de culoare albă, al ambelor unități. Astfel, corpul ce vine montat în interior măsoară numai 750 x 249 x 246mm și cântărește în jur de 7.8Kg, iar cel din exterior, cântărește în jur 29Kg și măsoară doar 720 x 548 x 265mm.

Același aparat de răcire îl întâlnim și în stocul de produse de acest fel al celor de la Flanco.

Imagini cu Samsung AR09JSFNCWKNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un produs de răcire extrem de eficient, datorită clasei energetice A++, ce are o putere de consum la răcire de numai 930W și la încălzire de doar 700W.

Cât despre funcții și control, aparatul de față se poate controla din telecomandă, având următoarele funcții: funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția auto restart, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția auto și funcția de auto-curățare.

Este un model silențios, astfel unitatea exterioară produce un zgomot de 59 de decibeli, iar cea interioară este de doar 56 de decibeli.

Păstrează și menține întotdeauna un aer proaspăt, cu spray-ul de curățare și odorizare pentru mentenanță aer condiționat Wpro, de 500ml.

În concluzie, Samsung AR09JSFNCWKNZE este un aparat de aer condiționat performant, capabil să asigure și să mențină climatul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A++
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru Full HD 60
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.