Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSSFAWKNEU reprezintă varianta ideală, în cazul în care cauți să îți achiziționezi un astfel de produs electrocasnic pentru a face față căldurii ridicate de afară.

Este un aparat modern, perfect pentru orice locuință, capabil să asigure temperatura dorită la un consum minim de energie electrică, datorită clasei energetice A++, ce duce la un consum de numai 550W la răcire și de doar 770W la încălzire.

Prețul la care se comercializează un astfel de aparat de AC este de 2.879lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de bun, vis-a-vis de numărul diversificat de funcții și tehnologii de care beneficiază.

Are o capacitate de răcire de 9.000 BTU și o capacitate de încălzire de 11.000 BTU. Este un produs echipat cu Inverter, cu filtru Full HD 60 și cu ecran LCD, de pe care se poate urmării temperatura setată.

Exteriorul aparatului este pe o nuanță de alb, fiind alcătuit din două unități, una exterioară și una interioară. Unitatea ce vine montată în interior măsoară doar 936 x 264 x 270 mm și cântărește numai 12.5Kg, iar unitatea ce vine montată în exterior, măsoară doar 790 x 545 x 285mm și cântărește numai 35Kg.

Imagini cu Samsung AR09HSSFAWKNEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aparat de AC cu 4 trepte de ventilare, ce asigură un nivel redus de zgomot, de doar 56 decibeli la unitatea din interior și de doar 59 decibeli la cea din exterior.

Cât despre funcții, se laudă cu o listă numeroasă, precum: funcția de încălzire, funcția de ventilare, funcția auto-restart, funcția de dezumidificare, timer, funcția sleep/night mode, funcția de auto-curățare și funcția Auto.

Alte caracteristici al acestui aparat, ar mai fi compresorul BLDC, modul silențios și agentul de răcire R410a.

Ar mai fi de spus, că noul produs Samsung poate fi controlat de la distanță. Așadar, având acces la o rețea Wi-Fi și la un smartphone, poți seta și programa aparatul foarte simplu și rapid. Aplicația Smart Wi-Fi este disponibilă doar pentru Android și iOs.

Datorită sistemului inteligent Smart Check, poți efectua o monitorizare automată a erorilor. Astfel, acest sistem detectează automat și diagnostichează erorile, oferind soluții pentru reparare. Așadar, mulțumită acestei tehnologii vei economisii timp și bani, pentru depanare rapidă și ușoară.

În concluzie, Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter este un aparat de aer condiționat ideal în orice locuință, oferind o climă ideală, într-un mod super economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • 9000 BTU
  • Clasă A+++
  • Smart Wi-Fi
  • Ecran LCD
  • Filtru Full HD 60
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.