Samsung AR09HSFNCWKNZE – un aparat de aer condiționat performant, modern și super economic

Aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFNCWKNZE este un model cu Inverter, capabil să asigure temperatura ideală, într-un mod pe cât se poate de economic.

Aveam de-a face cu un model de calitate înaltă, dotat cu 9.000 BTU capacitate de răcire, cu filtru de tip Full HD de 60, cu 4 trepte de ventilație și cu afișare LED.

Un astfel de aparat de AC Samsung se poate achiziționa din stocul de produse electrocasnice al magazinului online eMag, prețul de numai 1.699 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al construcției, aveam de-a face cu un model clasic, alcătuit din două unități, în cazul de față ambele fiind pe un fond alb. Cât despre greutate și dimensiuni, corpul din interior are o greutate de numai 9.5Kg și măsoară 826 x 260 x 275mm, iar corpul exterior are o greutate de 29.5Kg și măsoară 720 x 265 x 548mm.

Imagini cu Samsung AR09HSFNCWKNZE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu clasa A+ de eficiență energetică, având o putere consumată la răcire de numai 670W și o putere consumată la încălzire de doar 910W.

Ca și funcții și control, noul produs dispune de o varietate de funcții, ce pot fii setate din telecomandă. O partea din acesta, ar fi: funcția auto restart, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de răcire, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția auto și timer.

Ar mai fii de spus despre acesta, că dispune de compresor de tip BLDC, beneficiază de protecție antibacteriană, de protecție împotriva alergiilor și de funcția de auto-curățare.

Se bucură de un mod de funcționalitate extrem de silențios, așadar corpul interior produce un zgomot de numai 54db, iar corpul exterior produce un zgomot de doar 59db.

Menține întotdeauna aerul din locuință proaspăt și curat, grație spray-ului de curățare și odorizare pentru mentenanță aer condiționat Wpro, de 500ml.

În concluzie, aparatul de aer condiționat Samsung AR09HSFNCWKNZE este un produs ideal în orice locuință modernă, capabil să mențină o temperatura ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A+
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru Full HD 60
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.