Samsung a anunțat că poți încerca cele două gadget-uri ale momentului, S6 Edge+ și Note 5, fără a cumpăra vreunul din acestea

 

Dacă ești acasă și vrei să încerci cele mai puternice telefoane ale momentului, însă nu îți permiți să le achiziționezi și nici nu ai vreun magazin de acest fel în apropiere pentru a le încerca, atunci nu îți rămâne de făcut decât să le testezi pe propriul tău smartphone.

De acum, Samsung oferă posibilitatea de a testa cele mai recente flagship-uri virtual! Cum Note 5 nu va ajunge prea curând în Europa, iar S6 Edge+ urmează să își facă apariția în magazinele din România, poți vedea dacă acum, pe care din ele îl vrei.

Poți jongla cu cele două smartphone-uri, urmărindu-le din toate unghiurile, testând display-ul qHD de 5.7inch, ori încercând camera foto. Desigur, poți află mai multe despre toate accesoriile, ori despre încărcarea rapidă prin Wireless sau cablu.

 

Cele două aplicații, pentru S6 Edge+ și Note 5, pot fi instalate pe smartphone-ul tău atâta timp cât acesta dispune de cel puțin Android 4.1, de un display 720l, de un procesor de 1.4GHz și de o capacitate de 1GB RAM. Pentru utilizatorii de iphone cele două aplicații nu sunt disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.