Samsung 60JU6400 – Smart Tv 4k Ultra HD, cu diagonala de 152cm

Samsung 60JU6400 este un Smart Tv ultra generos, în privinţa diagonalei, un model cu performanţe înalte şi cu un design pe măsură, ideal într-un living spaţios.

Vorbim despre un LED din gama anului 2015, echipat cu player multimedia incorporat şi cu tuner digital DVB-T şi DVB-C, garantând o funcţionalitate excepţională, mulţumită procesorului Quad Core din dotare.

Nu vorbim despre un model ieftin, ci din contră despre unul destul de scump, ce îşi merită fiecare ban în parte prin prisma specificaţiilor şi tehnologiilor avansate ale acestuia. Aşadar, cei de la eMag comercializează un astfel de gadget cu preţul de 7.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, surprinde plăcut prin finisaje şi elemente perfect definite, conferind o eleganţă excepţională. Construcţia acestuia cântăreşte în jur de 24Kg şi măsoară 1363.6 x 834.1 x 316.8(W x H x D) mm cu stand.

Acelaşi Smart Tv generos şi atractiv îl întâlnim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Samsung 60JU6400 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, discutăm despre un gadget remarcat printr-un display imens, şi când spus asta mă refer la o diagonală de 152cm. Este un ecran 4K Ultra HD, cu o rezoluţie de 3840 x 2160pixeli, ce are ca şi caracteristici următoarele: Mega Contrast, UHD Upscaling, Micro Dimming Pro, Natural Mode Support, Film Mode, Ultra Clear Paner şi Contrast Enhancer.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere audio, astfel se laudă cu sistemul audio 2CH (Base Reflex + Down Firing), cu o putere de 20W. Este un sistem stereo excelent, îmbunătăţit prin următoarele tehnologii: HD Audio, DTS Premium Sound, Wallmount Sound Mode, Dolby Digital + şi aşa mai departe.

În privinţa nivelului de conectivitate, se bucură de trei porturi USB 2.0, de o ieşire audio digitală, de Slot CI+, de minijack căşti, de patru porturi HDMI, de RF In, de intrare component, de port RJ-45 pentru LAN şi de Wi-Fi integrat.

În concluzie, Samsung 60JU6400 este un Smart Tv atractiv de calitate înaltă, ce beneficiază de un display generos, capabil să asigure cele mai bune calităţi video, cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 152cm
  • 4k Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.