Samsung 60JU6000 – Smart Tv 4K/Ultra HD cu diagonala de 152cm

Samsung 60JU6000 reprezintă un Smart Tv de ultimă generaţie, un device conceput în jurul unui display ultra generos, respectiv de 152cm, lucru ce îl recomandă în mod special celor ce beneficiază de un spaţiu suficient de mare, precum de un living sau o sufragerie spaţioasă.

Pe lângă faptul că dispune de un ecran imens, este capabil să ofere şi cele mai bune calităţi video, însă pentru a te bucura la maxim de un conţinut perfect, distanţa minimă de vizionare trebuie să fie de minim 4m.

Produsul de faţă provine din gama 2015, apărut pe piaţă împreună cu fratele mai mic Samsung 55JU6000, ambele prezentând acelaşi design modern şi aceeaşi serie de caracteristici în mare parte, diferenţa fiind făcută de diagonala ecranului.

Nu aş spune că este o variantă accesibilă pentru toţi cei dintre noi, ţinând cont că este disponibil la preţul de achiziţie 5.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, impresionează prin detalii şi finisaje perfecte, totul fiind pe un fond de culoare negru lucios. Este pe cât se poate de plăcut şi de distins, conferind astfel încăperii un aer elegant şi aparte. În ceea ce îl privesc detaliile tehnice, cântăreşte 20.6kg şi măsoară standard cu suport 1363.6 x 858.7 x 277.8 mm, acesta cântărind separat în jur de 300gr. Puterea de consum este pe măsura ecranului imens, respectiv de 245W.

Acelaşi Smart Tv de 152cm este disponibil şi în magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Samsung 60JU6000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este capabil să ofere o rezoluţie mai mare de 4 ori decât cea Full HD, respectiv 4K/Ultra HD la maxim 3840 x 2160pixeli. Se bucură de un LED generos ce măsoară o diagonală de 152cm, ideal pentru a viziona cele mai bune meciuri de fotbal sau filmele preferate, la o calitate ireproşabilă într-o atmosferă ca de cinematograf. La baza calităţii video excepţionale se află o serie diversificată de moduri presetate de imagine, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul pe care îl vizionezi.

Excelent se prezintă şi la capitolul audio, asta datorită faptului că beneficiază de sistemul audio stereo 2CH Down Firing+Bass Reflex, ce dezvoltă o putere de până la 20W. Desigur, şi aici pune la dispoziţie o listă de moduri presetate de sunet, pentru a obţine o calitate audio cât mai bună.

Să nu uităm că avem de-a face cu un Smart TV de ultimă generaţie, astfel pune la dispoziţie o serie diversificată de aplicaţii şi funcţii, precum Web Browser App, Wi-Fi Direct, Game Mod, Apps, Digital Clean View, Auto Channel Search, Time Shift şi lista continuă.

Ca şi conectivitate, accesul la internet poate fi asigurat atât prin LAN, cât şi prin Wireless, în ambele situaţii rezultatele fiind la fel de bune. Pe lângă acestea, pune la îndemână două porturi USB 2.0, trei porturi HDMI, Minijack căşti, o ieşire audio digitală optică, RF In şi o intrare component.

Concluzie :

Concluzionând, Samsung 60JU6000 este un Smart Tv 4K de 152 de centimetrii, evidenţiat printr-un design ultra modern şi elegant, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă şi o calitate audio/video pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 152cm
  • Modern
  • 4k/UHD
  • Gama 2015
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.