Samsung 60J6200, Full HD, 152cm

Noua serie de televizoare inteligente J, ne încântă de această dată cu un LED Smart, ce prezintă o diagonală imensă, o gamă variată de tehnologii și un aspect ultra modern, pe măsura caracteristicilor sale.

Samsung 60J6200 este un Smart Tv premium, ce vine dotat cu un procesor Quad Core și cu foarte multe funcții și specificații Smart, astfel încât este competent să asigure o utilizare ireproșabilă, rapidă și fluidă. Cu siguranță va surprinde prin calitatea video cât și prin cea audio, asta datorită componentelor cu care vine înzestrat, de ultimă generație.

Prețul la care se comercializează un astfel de Smart Tv Samsung în magazinul online eMag, este de 6.599lei (Vezi preț actualizat), un cost ridicat pot spune, ținând cont că nu este un televizor 4K.

Design-ul poate fi considerat ca și un atu al acestui Smart Tv, deoarce este unul extrem de atrăgător și aspectuos. Se bucură de elemente și finisaje ultra moderne, oferind cu siguranță locuinței tale o pată de eleganță excelentă. Cât despre construcție, măsoară în jur de 1365.0 x 859.8 x 369.4 mm și cântărește doar 2.6Kg, împreună cu suportul modern al acestuia,

Același model premium îl pun la dispoziție în stocul de oferte și magazinele online Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung 60J6200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, se laudă cu un ecran LED imens, cu diagonala de 152cm, ce asigură un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli. Această calitate video vine îmbunătățită de următoarele caracteristici superioare de imagine, precum Micro Dimming Pro, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus, Natural Mode Support, Film Mode, PQI 600 și Auto Motion Plus.

Nici sunetul nu este mai prejos, ba din contră dispune de o linie audio excepțională, formată dintr-un sistem audio 2.0. Este un sistem cu o putere de 20W, ce vine optimizat de următoarele caracteristici speciale de sunet: Wallmrount Sound Mode, Supot Sunet (DTS Studio Sound), TV SoundConnect, Suport Sunet (Dolby Digital Plus), Premium Audio 5.1, TV Sound Connect, Multiroom Link și HD Audio.

Beneficiază de Tuner Digital (DVB-T și DVB-C), de Redare video, de Intrare antenă și de Player multimedia integrat. Pune la dispoziție o conectivitate rapidă la internet, prin Cablu Rj-45(LAN) sau prin Wireless integrat.

Vine echipat cu 4 porturi HDMI, cu 3 porturi USB 2.0, cu o ieșire audio digitală optică, cu o intrare component și cu o intrare video composite.

În concluzie, dacă îți dorești un ecran imens, pe care să vizionezi filmele preferate la o calitate video și audio excelentă, Samsung 60J6200 reprezintă Smart Tv-ul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • LED
  • Diagonala ecran de 152cm
  • Conexiune la internet prin Wi-Fi Integrat si LAN
  • Sistem audio HD
  • Full HD
Contra:
  • Nu este 4K

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.