Samsung 60H7000 – un televizor smart interactiv, cu diagonala generoasă de 152cm

Samsung 60H7000 este un Smart Tv 3D interactiv, ultra performant şi aspectuos, ce pune la dispoziţie un ecran imens şi numeroase funcţii şi tehnologii avansate.

Ei bine, aveam de-a face cu un televizor smart de calitate, ce prezintă un display de 152 de centimetrii, un display pe cât se poate de generos, astfel este ideal într-un living spaţios, sau într-o altă încăpere de dimensiuni mai mari.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare, nu aş spune că este deloc accesibil, însă este destul de corect, vis-a-vis de diagonala generoasă şi de funcţiile smart de care se bucură. Aşadar, la eMag un astfel televizor atractiv costă în jur de 8.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face evidenţiat printr-un aspect pe cât se poate de plăcut şi de modern, fiind realizat din cele mai bune finisaje şi elemente distinse. Alături de device, regăsim şi un suport elegant, care cu totul ajunge să cântărească în jur de 21Kg, măsurând 1362.1 x 833.1 x 267.7(W x H x D) mm

Acelaşi televizor cu funcţii smart interactiv, îl regăsim şi în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Samsung 60H7000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, după cum am zis mai sus, se laudă cu un LCD de 152 de centimetri, capabil să redea conţinutul la o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080p. Din punct de vedere al caracteristicilor superioare ce duc la optimizarea calităţii video, dispune de: Clear Motion Rate 800, Ultra Clear Panel, Film Mode, Wide Color Enhancer, Micro Dimming Pro şi Mega DCR.

La nivel audio, se bucură de un sistem stereo 2.0Ch Down Firing, ce are o putere de 20W (2 x 10W). Şi aici, găsim o serie de caracteristici superioare audio, ce optimizează calitatea sunetului, precum: Audio Volume Leveler, DTS Premium Sound 5.1, Dolby MS10, DTS Studio Sound şi 3D Sound.

Din punct de vedere al conectivităţii, vine dotat cu o ieşire audio digitală, cu o intrare video composite, cu Slot CI+, cu intrare Scart, cu intrare component, cu 4 porturi HDMI, cu 3 porturi USB 2.0, cu port RJ-45 (Reţea) şi cu Wireless integrat.

Optează la un suport Tv de perete mobil SM20B, de 32”-60”, de tip reglabil, şi vei beneficia de o vizibilitate excepţional de bună.

Acestea fiind spuse, Samsung 60H7000 este un Smart Tv 3D interactiv, modern şi performant, ce prezintă o diagonală extrem de generoasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • Interactiv
  • Gama 2014
  • Diagonala 152cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.