Samsung 60H6200 – este un Smart Tv cu funcţii 3D, ultra modern şi performant, cu diagonala de 152cm

Samsung 60H6200 este un televizor smart excepţional de atractiv, spun asta datorită faptului că beneficiază de o diagonală imensă, de nenumărate funcţii şi tehnologii avansate şi de un design foarte atrăgător.

Avem de-a face cu un LED cu tehnologie 3D, ce provine din gama anului 2014, ce a reuşit să se menţină în vârful topului celor mai bine vândute Smart Tv-uri. Este un model cu performanţe superioare, ce dispune de player multimedia încorporat, de redare video şi de tuner digital DVB-T, DVB-C.

Desigur, costul de achiziţionare este pe măsură performanţelor şi al caracteristicilor, astfel în cazul de faţă vorbim despre un televizor premium, ce se achiziţionează de la eMag cu preţul de 4.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă un design distins şi modern, ce are la baza finisaje şi elemente perfect definite.La pachet, odată cu gadget-ul vine şi un stand elegant, pe care va fii montat televizorul. Cu tot cu acesta, măsoară 1365.0 x 874.4 x 306.9(W x H x D) mm şi cântăreşte aproximativ 25Kg.

Imagini cu Samsung 60H6200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus şi mai sus, se laudă cu un display imens, respectiv cu diagonala de 152 de centimetrii. Este un ecran Full HD, cu funcţii 3D, ce are o rezoluţie de 1920m x 1080p, fiind optimizat prin următoarele caracteristici de imagine: Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer+, Film Mode şi Natural Mode Support.

Pe partea de sunet, beneficiază de o linie audio stereo Down Firing + Full Range, cu o putere de 20W. Sunetul obţinut este îmbunătăţit de următoarele caracteristici audio: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound şi Auto Volume Leveler.

Din punct de vedere al conectivităţii, găsim o listă numeroasă de porturi şi conexiuni, precum: intrare component, intrare video composite, ieşire audio digitală optică, port HDMI x 4, USB 2.0 x 3, Slot CI, RF In, port RJ-45 şi Wi-Fi incorporat.

În concluzie, Smart Tv 3D Samsung 60H6200 este un gadget performant, aspectuos şi calitativ, ce se evidenţiază prin display-ul generos din dotare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 152cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.