Samsung 58J5200 – televizor Smart de 146cm, modern şi avantajos

Tot din categoria televizoarelor Smart de dimensiuni mari face parte şi modelul Samsung 58J5200. Este un LED din generaţia 2015, ce se remarcă printr-o impresionantă diagonală de 146cm. Desigur, se recomandă în mod special sufrageriilor spaţioase şi totodată pentru doritori de experienţe cinematografice de calitate superioară.

Pot spune că este un televizor inteligent complet din toate punctele de vedere, începând cu specificaţiile şi tehnologiile smart pe care le posedă, până la exteriorul ultra modern pe care îl prezintă. Cu un astfel de model îţi vei petrece timpul într-un mod pe cât se poate de plăcut, beneficiind de calităţi video/audio foarte bune şi de o funcţionalitate pe măsură.

În ceea ce îl priveşte preţul de achiziţie, în ciuda diagonalei generoase şi al caracteristicilor smart, costă la eMag doar 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Modernitatea televizorului se observă încă de la prima vedere, graţie finisajelor şi trăsăturilor moderne pe care la poartă. Este un model slim, ce conferă un aer elegant şi modern locului în care este amplasat. Ca şi dimensiuni standard măsoară 1308.0 x 836.6 x 306.9 (W x H x D ) mm cu suport şi 1308.0 x 770.4 x 88.7(W x H x D ) mm fără suport, având o greutate de 19.1kg. Este compatibil Vesa 400 x 400mm, astfel se poate monta foarte simplu şi pe un suport Tv reglabil de perete. Consumul energetic raportat la digonala generoasă înregistrează o putere de 158W.

Acelaşi Smart Tv imens se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la CEL, Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Samsung 58J5200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul din dotare de tip LED măsoară o diagonală generoasă de 147cm, oferind o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli, la un format Full High Definition, cu un aspect de imagine de 16:9. Este mai mult decât ideal pentru a viziona un film sau o emisiune preferată, la o calitate video impresionantă. Desigur, include şi o serie de caracteristici de imagine, precum Mega Contrast, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus, Natural Mode Support şi lista nu se termină aici.

La fel de bine este echipat şi din punct de vedere audio, astfel deţine încorporat sistemul 2CH Down Firing/Base Reflex, compus din două difuzoare audio stereo, ce dezvoltă o putere maximă de până la 20W. Şi la acest capitol întâlnim câteva caracteristici de sunet utile, precum Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound şi DTS Premium Sound.

Mulţumită funcţiei de redare foto/video/audio, respectiv player-ul multimedia integrat, poţi reproduce direct conţinutul de pe unitate HDD sau Stick de memorie, ce sunt conectate la portul USB din dotare.

Nu puteau să lipsească din dotările acestui televizor nici Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital cu format DVB-T şi DVB-C, cu ajutorul cărora veţi recepţiona posturile Tv digitale şi HD, fără a mai fi necesar decodorul sau mediabox-ul.

Porturile de conectivitate ale televizorului de faţă sunt: HDMI x 2, USB 2.0, intrare video composite, intrare component, ieşire audio digitală, Scart, precum şi portul RJ-45 pentru LAN.

Concluzie :

Concluzionând, Samsung 58J5200 este un Smart Tv ultra generos din punct de vedere al diagonalei, foarte modern şi performant, ideal încăperilor spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect distins
  • Diagonala 146cm
  • Full HD
  • Din 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.