Smart TV Samsung 58H5203

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Samsung 58H5203 este un televizor LED inteligent, din gama 2014, ce dispune de o diagonală generoasă, de un aspect modern și de numeroase funcții Smart, ce vor oferii un divertisement excelent.

Impresionează prin câteva specificații numeroase, ce îmbunătățesc calitatea video, cât și pe cea audio, ca tu să te bucuri de un conținut reprodus excepțional.

Design-ul este extrem de reușit, prezentând finisaje și detalii moderne, oferind oricărei încăperi o pată de eleganță excelentă. Se bucură de un aspect compact, fiind dimensionat astfel încât să nu ocupe foarte mult spațiu, așadar măsoară doar 1308 x 843.4 x 295.9 mm, incluzând și suportul acestuia și cântărește undeva la 21.6Kg.

Acestea fiind spuse, acest televizor Samsung elegant și inteligent, se procură la prețul de doar 2.799lei (Vezi preț actualizat), un pret excelent pentru un asemenea gadget.

Televizorul de față poate fi găsit în oferta magazinului online Altex.

Imagini cu Samsung 58H5203 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device, ne surprinde plăcut cu un display foarte generos, cu diagoanala de 147cm și cu un aspect al imaginilor de 16:9. Are un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli și se bucură de o serie de caracteristici avansate de imagine, precum: Wide Color Enhancer (Plus), Natural Mode Support, Motor HyperReal, Clear Motion Rate 100Hz și Film Mode.

Ne încântă cu o linie audio stereo excelentă, formată din două difuzoare de 2 x 10W, îmbunătățite de următoarele caracteristici audio: DTS Premium Sound 5.1, Dolby MS10 și DTS Studio Sound.

Pe partea de conectivitate beneficiază de port RJ-45, pentru conectarea la Rețea prin cablu, de două porturi HDMI, de un port Scart, de o ieșire audio și de un port USB 2.0.

Alte caracteristici speciale de care se bucură un astfel de Smart Tv Samsung, ar fi următoarele: Smart Hub, Procesor Dual Core, Samsung SMART View, All Share Control, Aplicații, Digital Clean View și multe altele.

În final, Smart TV Samsung 58H5203 reprezintă device-ul ideal pentru orice locuință moderna, ce oferă o calitate excepțională a conținutului video cât și a celui audio.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • LED
  • Tuner digital
  • Smart Hub
  • Aplicatii
  • Diagonala 147cm
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.