Samsung 55MU7002 – Smart TV 4K cu diagonala de 138cm

Samsung 55MU7002 reprezintă o alegere potrivită în cazul în care ești în căutarea unui televizor inteligent și modern, cu o diagonală generoasă. Este un Smart Tv de ultimă generație, capabil să ofere un conținut foto/video/audio de calitate înaltă.

Avem de-a face cu o variantă LED cu tehnologie HDR 4K, ce pune la îndemână numeroase funcții și tehnologii interesante.

Ca și cost de achiziție, se găsește în oferta magazinului online eMag la prețul de 3999 de lei (vezi preț actualizat).

Pe partea de design, remarcăm forme și finisaje bine definite pe un fond de culoare negru-argintiu, ce îl integrează perfect în decorul oricărei locuințe. În jurul ecranului imens poartă o ramă ultra-subțire, aproape insesizabilă, ce conferă un aer modern și elegant.

Tehnic vorbind, are o putere consumată de 180W, cântărește în jur de 17.9kg și măsoară standard 1226.1 x 782.7 x 246.1 (W x H x D) mm cu suport, respectiv 1226.1 x 710.5 x 54.8 (W x H x D) mm fără suport.

Faptul că este compatibil Vesa (400 x 400mm), permite utilizatorului să îl monteze și pe perete, fiind nevoie doar de un suport Tv potrivit.

Același Smart TV poate fi procurat și din magazinele online Cel, evoMag și Flanco.

Imagini cu Samsung 55MU7002:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul imagine, vine proiectat cu un display plat ce măsoară în diagonală 138 cm (55 inch). Se bucură de unghiuri largi de vizibilitate, de un constrast nativ și dinamic superior, de o rezoluție Ultra HD 4K la 3840 x 2160p, precum și de o listă generoasă de caracteristici superioare de imagine. Acestea au rolul de a îmbunătății semnificativ calitatea foto/video.

Se prezintă la fel de bine și la nivel de sonorizare, fiind dotat cu un sistem audio stereo de 40W putere (2 x 20W). Bineînțeles, și aici pune la îndemână numeroase moduri superioare de sunet de aduc un plus calității audio.

Beneficiază de Tuner digital cu format DVB-T2/C/S2, ce are rolul de a recepta posturile Tv în format Digital sau HD.

Cu ajutorul Player-ului multimedia integrat poți redă orice tip de fișier foto/video/audio, direct de pe alte surse externe de stocare.

Dispune de Wireless integrat, de conexiune LAN, de intrare antenă, de Slot CI+ pentru card PCMCIA, de 4 porturi HDMI, de 3 porturi USB, de o ieșire audio digitală optică, de intrare RS-232C, de intrare SCART șamd.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 55MU7002 se dovedește a fi o alegere mai mult decât potrivită atunci când vine vorba de un Smart Tv generos de ultimă generație.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 138cm
  • 2017
  • Accesibil
  • 4K / UHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.