Samsung 55KU6070 – televizor Smart 4K/UHD de 139cm, din gama 2016

Samsung 55KU6070 reprezintă un alt LED generos din gama 2016, respectiv un Smart Tv de 139cm în diagonală, ce reuşeşte să asigure o rezoluţie 4k / Ultra HD. Este o variantă potrivită perfect încăperilor spaţioase, precum living-urilor sau spaţiilor deschise.

Noul gadget rulează din fabrică sistemul de operare Tizen, ce se dovedeşte a fi foarte rapid şi stabil, specific celor de la Smasung. Nu doar că oferă un bun suport transmisiilor Tv, ci şi redării de conţinut multimedia preferat. În plus de asta, îşi poate intră destul de uşor şi în rolul de monitor, în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut mai calitativ din partea PC-ului sau consolei de jocuri video.

Acest model 55KU6070 este deja disponibil în oferta eMag, comercializat la preţul de 4.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde plăcut cu un design ultra modern şi elegant, ce deţine finisaje şi elemente perfect definite. Cântăreşte în jur de 16kg şi măsoară standard 1242.6 x 718,4 x 63,2 (W x H x D) mm fără stativ, respectiv 1242.6 x 787.5 x 310,5 (W x H x D) mm cu stativ. În ciuda diagonalei impresionante, puterea consumată este de doar 195W.

Datorită compatibilităţii Vesa de 400 x 400mm, device-ul de faţă poate fi amplasat şi pe perete, pe un suport Tv special, procurat separat de dispozitiv.

Imagini cu Samsung 55KU6070 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest dispozitiv de la Samsung se laudă cu o diagonală impresionantă de 139cm, respectiv 55inch. Este vorba despre un LED de calitate foarte bună, ce reuşeşte să reproducă conţinutul la o rezoluţie 4k/UHD la maxim 3840 x 2160p. Deţine un raport de aspect al imaginilor de 16:9, un contrast dinamic excelent (Mega Contrast), precum şi unghiuri de vizibilitate excepţionale.

Mai mult decât atât, se bucură şi de o serie numeroasă de caracteristici superioare de imagine, precum Mod Film, PurColor, Motion Rate 100, Ultra Clear Pane, PQI 1300 şamd.

Din punct de vedere audio, deţine integrat un sistem stereo Dolby Digital Plus, ce livrează o putere maximă de 20W (2x10W). Şi aici, se întâlnesc câteva caracteristici de sunet superioare, cum ar fi Multiroom Link, Dolby Digital + şi Wallmount Sound Mode.

Mulţumită funcţiei de player multimedia, ai posibilitatea de a redă orice tip de conţinut multimedia, direct de pe diferite unităţi de stocare USB.

De acum, clasicul decodor extern şi mediabox-ul nu vor mai fi necesare pentru receptarea transmisiilor Tv (Digital şi HD), acestea fiind înlocuite de Tuner-ul digital cu format DVB-T/C/S/S2 şi de Slot-ul CI+.

La capitolul conectivitate, noul televizor Smart vine prevăzut cu trei porturi HDMI, cu două porturi USB 2.0, cu o intrare video composite, cu o intrare component, cu o ieşire audio digitală, precum şi cu Wi-Fi Integrat şi LAN.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung 55KU6070 este un Smart Tv LED din 2016, un televizor performant 4k/UHD de 139cm în diagonală, ideal spaţiilor generoase, şi nu numai.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • Tizen
  • 4K/ Ultra HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.