Samsung 55JU7500 – un televizor smart cu o diagonală imensă, ultra performant şi aspectuos

Samsung 55JU7500 este un Smart Tv 3D din gama 2015, un model cu performanţe ridicate, cu o diagonală imensă şi cu un design distins, pe măsura caracteristicilor.

Avem de-a face cu un LED curbat din clasa premium, ce se bucură de funcţia 3D, de player multimedia integrat, de tuner digital DVB-T/C/S2 şi de multe alte funcţii şi tehnologii inteligente, pe care le vom prezenta pe parcursul acestei prezentări.

Preţul, desigur este pe măsură, deci clar nu vorbim despre un model pentru toate buzunarele. Aşadar, gadget-ul de faţă se regăseşte la eMag, la preţul de achiziţie de 6.999 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, nu avem ce comenta de rău, deoarce se laudă cu finisaje şi elemente perfect definite, elegante şi distinse. Cu siguranţă se va potrivi perfect în livingul locuinţei tale, oferind o pată de eleganţă excepţională. Cu tot cu suport, cântăreşte numai 20Kg şi măsoară 1238.5 x 771.5 x 308.6(W x H x D) mm.

Noul televizor smart 3D îl întâlnim şi în ofertele magazinelor Altex şi Flanco.

Imagini cu Samsung 55JU7500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, beneficiază de un display generos, de 138 de centimetrii. Este un model 4K Ultra HD, cu o rezoluţie de 3840 x 2160pixeli, optimizat prin următoarele caracteristici avansate de imagine: Micro Dimming: UHD Dimming, Film Mode, Screen Curvature: 4.200R, Peak Iluminator, Precision Black, UHD Upscaling şi aşa mai departe.

În privinţa sunetului, se laudă cu sistemul audio stereo 2way-2spk Down Firing, de 40W. Sunetul obţinut este îmbunătăţit prin câteva caracteristici avansate de sunet, precum: 3D Sound, Woofer, BT Headset Support, DTS Premium Sound, Dolby Digital Plus, HD audio şi Wallmount Sound Mode.

La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel dispune de 4 porturi HDMI, de 3 porturi USB 2.0, de ieşire audio, de intrare video, de intrare component, de minijack căşti, de Slot CI şi de RF In (Terrestrial/Cable input/Satellite Input).

În concluzie, Samsung 55JU7500 este un Smart Tv 3D LED curbat de cea mai bună calitate, cu un nivel de performanţă superior şi cu un design ultra modern, pe măsura caracteristicilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED curbat
  • Gama 2015
  • Diagonala 138cm
  • 4K Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.