Samsung 55JU7000 – Smart Tv 3D cu rezoluţie 4k/UHD, cu diagonala de 138cm

Oferă-i livingului tău spaţios un aer ultra modern şi elegant, cu ajutorul unui televizor inteligent de dimensiuni generoase, evidenţiat printr-un design foarte atrăgător, precum noul model Smart de la Samsung.

Samsung 55JU7000 este un Smart Tv cu funcţii 3D conceput după ultimele generaţii de tehnologii. Este un televizor LED provenit din gama 2015, prevăzut cu un display imens, ce asigură o rezoluţie 4k UHD. Ascunde la interior un procesor Quad Core, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă, indiferent de activitate.

După cum era şi de aşteptat, la o astfel de diagonală şi specificaţii revoluţionare, costul de achiziţie este pe măsură, astfel fiind disponibil la preţul de 7.299 de lei (vezi preţ actualizat) la eMag. Însă, dacă doreşti o variantă resigilată, poţi economisi în jur de 1.000 de lei, achiziţionându-l cu doar 6.299 de lei.

În ceea priveşte capitolul design, observăm finisaje şi detalii impresionante, ce conferă un plus de eleganţă şi de modernitate. Pe partea tehnică, ar fi de specificat că are o greutate de 18.2kg, măsurând standard fără suport 1242.6 x 718.3 x 67.4(W x H x D) mm, precum 1242.6 x 770.5 x 277.7(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi televizor Smart 3D de ultimă generaţie este disponibil şi la CEL, Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Samsung 55JU7000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Televizorul inteligent de faţă, vine echipat cu un display foarte bun, ce măsoară o diagonală generoasă de 138cm. Asigură un aspect de imagine de 16:9, unghiuri de vizibilitate foarte largi, atât vertical, cât şi orizontal, plus o rezoluţie maximă de 3840 x 2160p, la un format Ultra HD/4k. La baza acestei calităţi video superioare, dăm şi peste o serie numeroasă de caracteristici, precum Peak Illuminator, Precision Black, PurColor, Mega Contrast, Micro Dimming (UHD Dimming), PQI 1300, Ultra Clear Panel Pro şamd. Aşadar, te vei bucura de cele mai calitative conţinuturi video, indiferent de situaţie.

Se prezintă foarte bine şi la capitolul audio, astfel deţine încorporat sistemul 1way-1spk Down Firing, ce dezvoltă o putere maximă de 20W. În spatele sistemului se întâlnesc numeroase caracteristici avansate de sunet, ce îmbunătăţesc calitatea audio, precum Dolby Digital +, 3D Sound, Multiroom Link, HD Audio, DTS Studio Sound şi lista nu se termină aici.

Conectivitatea acestui televizor smart constă într-o serie diversificată de porturi şi conectiuni, cum ar fi: 4 x HDMI, 2 x USB 2.0, intrare video composite, intrare component, minijack căşti, ieşire audio digitală optică, USB 3.0, RF In (Terestru/intrare Cablu/intrare Satelit): 1/1(Common Use for Terrestrial)/2 şi Ex-Link ( RS-232C ). Navigarea Web este asigurată de către conexiunea Wireless şi de către LAN (port RJ-45).

Tunerul digital DVB-T/C/S2 împreună cu Slot-ul CI+, oferă posibilitatea receptionarii posturilor Tv HD şi digitale, fără a mai fi necesar un alt decodor extern sau mediabox.

Nu putea lipsi din dotare acestui televizor nici player-ul multimedia integrat, capabil să reproducă orice conţinut foto/video/audio direct de pe stick de memorie USB sau de pe unitate HDD.

Concluzie :

Concluzionând, Samsung 55JU7000 este un Smart Tv 3D de calitate superioară, echipat cu cele mai noi şi revoluţionare tehnologii şi cu un display generos, totul în spatele unui design ultra modern şi elegant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design ultra modern
  • Diagonala 138cm
  • 3D
  • Din 2015
  • Ultra HD / 4K
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.