Samsung 55J6280 – Smart Tv Full HD de 139cm, din seria 2016

Samsung 55J6280 este un televizor inteligent de ultimă generaţie, dotat cu o diagonală impresionantă şi cu o serie numeroasă de funcţii şi specificaţii smart. Bineînţeles, surprinde plăcut şi la capitolul design, având o construcţie ultra modernă cu finisaje şi detalii distinse.

Beneficiază de sistemul de operare Tizen, specific brand-ului consacrat Samsung. Pe lângă faptul că acordă o mare atenţie furnizării transmisiilor tv şi conţinutului multimedia preferat, deţine şi funcţia de monitor. Cu ajutorul acesteia, device-ul de faţă poate fi folosit pe post de monitor la PC sau la consola de jocuri video.

Acest model 55J6280 este comercializat deja online de către cei de la eMag, cu preţul de achiziţie de 3.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, prezintă un aspect impresionant, cu trăsături şi finisaje ultra-moderne. Construcţia de calitate este pe o nuanţă de culoare negru-argintiu, cântăreşte în jur de 16.7kg şi măsoară standard 1230.6 x 718.4 x 64.0 mm, respectiv 1230.6 x 770.6 x 310.5 mm cu stand.

Ar mai fi de spus că are o putere consumată de numai 83W şi că este compatibil Vesa 400 x 400mm. Această compatibilitate îi permite să fie montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv special.

Imagini cu Samsung 55J6280:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei de la Samsung au dotat gadget-ul de faţă cu un ecran de tip Edge LED, cu diagonala de 138cm (55 inch). În privinţa specificaţiilor, deţine un aspect de imagine de 16 : 9, un Mega Contrast, o luminozitate excelentă, un contrast nativ pe măsură, unghiuri largi de vizibilitate, precum şi o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080 pixeli.

Cât despre caracteristicile speciale de imagine, se laudă cu: Suport Mod Natural, cu Contrast Enhancer, cu Auto Motion Plus, cu Micro Dimming Pro, cu Wide Color Enhancer + şi cu Modul video.

Excelent se prezintă şi din punct de vedere audio, fiind prevăzut cu un sistem audio stereo Dolby Digital +, de 20W putere. Asigură un sunet puternic, clar şi nedistorsionat, având la bază următoarele caracteristici avansate de sunet: DTS Studio Sound, High Definition Audio şi DTS Premium Sound 5.9.

Privind-ul din punct de vedere al conectivităţii, pune la dispoziţie numeroase porturi şi conexiuni, precum: 3 x USB 2.0, 4 x HDMI, intrare component, intrare video composite, ieşire audio digitală optică, intrare antenă, Slot C+, Tuner digital (DVB-T2 / C / S2), Player multimedia integrat, LAN şi Wi-Fi Integrat.

Mulţumită Slot-ului CI+ şi Tuner-ului digital, receptarea transmisiilor Tv în format Digital/High Definition nu va mai avea nevoie de un alt clasic decodor extern.

Datorită player-ului multimedia integrat, orice tip de conţinut foto/video/audio poate fi reprodus direct de pe orice sursă externă de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 55J6280 reprezintă un televizor Smart Full HD de 139cm în diagonală, evidenţiat atât prin design şi finisaje, cât şi prin funcţii şi specificaţii inteligente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • 2016
  • Full HD
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.