Samsung 55J5100 – non Smart Tv Full HD de 138cm în diagonală

Samsung 55J5100 este un non Smart Tv de ultimă generaţie, evidenţiat printr-o diagonală imensă de 138 de centimetrii. Reprezintă un televizor modern şi elegant, echipat cu funcţii şi specificaţii de bază, conceput în mod special pentru camerele şi locuinţele spaţioase.

Este capabil să acorede o atenţie specială atât reproducerii posturilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat. În plus de asta, pune la îndemână funcţia de monitor care se dovedeşte a fi extrem de utilă la conectarea Pc-ului sau a consolei de jocuri video.

Acest model recent 55J5100 este deja prezent online în magazinul de specialitate eMag, la preţul de numai 2.834 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie ultra modernă cu finisaje şi elemente distinse, compatibilă Vesa. Este în totalitate de culoare neagră, având o grosime de doar 67.7mm (310.5mm cu stand), o lăţime de 1231.6mm şi o înălţime de 711.9mm (773.1mm cu stand).

Imagini cu Samsung 55J5100:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noul televizor de la Samsung din seria 5000 beneficiază de un ecran LED mai mult decât generos, ce măsoară 138cm în diagonală, respectiv 55inch. Vorbim despre un display Full HD cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p şi cu unghiuri de vizibilitate excelente, ce se laudă cu o serie numeroasă de caracteristici de imagine, precum: Film Mode, Mega Contrast, PQI 200 şi Wide Color Enhancer +.

În privinţa sunetului, integrează un sistem audio stereo de 20W putere, la baza căruia stau câteva caracteristici de sunet superioare, cum ar fi Dolby Digital +, DTS, Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound şi Premium Sound 5.1.

Pune la dispoziţie două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart RGB, Slot CI+, o intrare antenă, o ieşire audio digitală optică, Player multimedia integrat şi Tuner digital cu format DVB/T+C.

Cu ajutorul Player-ului multimedia integrat poate reproduce orice fel conţinut foto/video/audio direct de pe diferite surse externe de stocare.

Iar cu ajutorul Slot-ului CI + şi a Tuner-ului digital, receptarea posturilor Tv în format HD sau Digital nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 55J5100 reprezintă un non Smart Tv elegant şi modern de generaţie nouă, remarcat printr-o diagonală mai mult decât generoasă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 138cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.