Smart LED Samsung 55HU7100

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Un model recent conceput de cei de la Samsung, creat în mod special pentru pasionații de tehnologiei ce știu exact ce își doresc de la un televizor, ar fi noul Smart Tv Samsung 55HU7100, despre care vom discuta astăzi.

Prețul de achiziție al acestui gadget Samsung este de 6.499lei (Vezi preț actualizat), un preț ceva mai mare ar spune unii, însă este un preț corect vis-a-vis de performanța și calitatea oferită de acesta.

Samsung 55HU7100 este un model aparte, datorită display-ului curbat, extrem de inteligent, grație specificațiilor de ultimă generație și foarte elegant, mulțumită finisajelor bine definite. Ecranul imens și formatul curbat, rezoluția Ultra HD și sunetul excelent ar doar câteva din calitățile acestui Smart Tv ce îl pun în lumină.

Imagini cu Samsung 55HU7100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam vine echipat cu un display Ultra Clear Panel, cu format curbat, ce prezintă o diagonală foarte generoasă de 138cm. Are un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție Ultra HD de 3840 x 2160pixeli. Pe lângă cele spuse, iau parte și alte caracteristici superioare de imagine la îmbunătățirea calității vedeo, precum: Natural Mode Support, Wide Color Enhancer Plus, UHD Upscaling, Clear Motion Rate 800 și multe altele la fel de utile și de interesante.

Capitolul audio se datorează pe deplin caracteristicilor numeroase de sunet, ca: Difuzor Down Firind, DTS Studio Sound, Auto Volume Leveler și DTS Premium Sound 5.1. Astfel, în final se va reproduce prin cele două difuzoare stereo de 20W, un sunet puternic, clar și foarte natural, ca tu să te bucuri de cea mai bună muzică la o calitate ireproșabilă.

Nu degeaba i se spune Smart Tv, deoarece prin intermediul acestuia te poți conecta la internet cu ajutorul Wireless-ului integrat ori prin Rețea (Rj-45), astfel să poți naviga pe internet foarte rapid și fluent. Iar pentru atunci când vei dorii să realizezi o conexiune între dispozitive, ai la dispoziție mai multe porturi de conectivitate, precum: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, Slot CI+, o ieșire audio digitală, SCART, o intrare video composite, Mobile Hight-Definition link (MHL), One Connect și Anynet+(HDMI-CEC).

În final, pot spune că device-ul de față este ideal pentru cei ce își doresc performanță, fiabilitate și eleganță de la un televizor.

 Opinii pro și contra:

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Ultra HD
  • 4k
  • Diagonala de 138cm
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.