Smart TV LED Samsung 55HU6900

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Samsung 55HU6900 reprezintă alegerea ideală atunci când cauți să îți achiziționezi un Smart Tv de top, calitativ și cu o diagonală generoasă.

Modelul de față se evidențiază printr-o rezoluție 4k, astfel imaginile reproduse pe acest display excelent vor fii de o claritate superioară.

Prezintă o funcționalitate media extrem de avansată, datorită căreia te vei bucura de imagini de o calitate excepțională și de un sunet incredibil de bun.

Acestea fiind spuse, gadget-ul de față se recomandă în special celor ce caută performanță și calitate într-un televizor, achiziționându-se la prețul corect de 4.999lei (Vezi preț actualizat).

Se laudă cu un aspect extrem de modern, cu detalii și finisaje foarte elegante. Se evidențiază printr-o ramă ultra-slim și printr-un suport distins, ce vor oferii o notă de eleganță uimitoare. Ca și trăsături este dimensionat excelent, măsurând 1239.7 x 763 x 275.1 mm, cu tot cu standul din dotare, iar că și greutate cântărește doar 19.8Kg.

Imagini cu Samsung 55HU6900 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca de început, o să discutăm despre partea video a acestui Smart Tv Samsung. Așadar, device-ul de față vine proiectat cu un ecran excelent, cu o diagonală generoasă de 138cm și cu un aspect al imaginilor de 16:9. Se bucură de un format 4k cu o rezoluție de 3840 x 2160p și de o serie de specificații superioare de imagine extrem de eficiente, precum UHD Upscaling, Micro Dimming: UHD Dimming, Clear Motion Rate 200Hz, Wide Color Enhancer (Plus) etc. Pentru cei care nu știu, acesta rezoluție 4K oferă de până la 4 ori mai multe detalii vis-a-vis de rezoluția Full HD.

Mulțumită tehnologiei UHD Dimming, realizată special pentru conținuturile 4k, nivelul de contrast și de culori pentru acest conținut, va fi ideal.

Scenele în mișcare vor primi o rată de reîmprospătare din partea tehnologiei Clear Motion Rate 200Hz, astfel vor fi reproduse la o calitate excepțională, fără vreo neclaritate.

Excelează și la nivel audio, beneficiind de un sistemul audio excelent Down Firing, format din două ieșiri stereo de 20W. Și aici se regăsesc câteva specificații audio destul de interesante, precum DTS Premium Sound 5.1, Dolby MS11 și DTS Studio Sound.

Partea de conectivitate este foarte bogată, astfel dispune de: patru porturi HDMI, o intrare component, o intrare Scart, o intrare video composite, o ieșire audio, trei porturi USB 2.0, Slot CI+, port RJ-45 și Wireless integrat.

Mulțumită portalului Smart Hub, vei avea acces la o gamă variată de aplicații de divertisment din toate categoriile, precum Social Tv, Web Browser, Skype, Twitter, Facebook, Youtube și multe altele la fel de interesante, grație magazinului de aplicații.

Noul Smart Samsung îți pune la îndemână funcția de multitasking, prin intermediul căreia vei putea utiliza o aplicație iar în același timp să poți viziona și un program Tv.

În concluzie, Samsung 55HU6900 este un Smart Tv de top, ce oferă un grad superior de calitate și performanță în orice situație.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • Ultra HD
  • Diagonala de 139cm
  • LED
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.