Samsung 50J6282 – televizor inteligent de 125cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

Samsung 50J6282 se dovedeşte a fi un alt Smart Tv LED de generaţie nouă, un televizor ultra-modern echipat cu cele mai noi funcţii şi tehnologii inteligente. Cu siguranţă poate reprezenta o alegere potrivită spaţiilor generoase, graţie ecranului generos pe care îl are.

Noile generaţii revoluţionare vin în întâmpinarea utilizatorilor cu specificaţii avansate, capabile să asigure o funcţionalitate ireproşabilă, cu calităţi video/audio extraordinare.

Pe lângă faptul că acordă o atenţie specială redării trasmisiilor TV şi conţinutului media preferat, acceptă să fie utilizat şi pe post de monitor (Pc/consola video).

Acest model 50J6282 poate fi achiziţionat online deja din magazinul de specialitate eMag, cu numai 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii estetice, poartă o construcţie ultra modernă şi elegantă de culoare neagră. Prezintă finisaje şi elemente de generaţie nouă, fapt ce conferă un aer elegant şi distins locului în care este amplasat. Cât despre datele tehnice, ar fi de menţionat că are o greutate de 13.8kg şi că măsoară standard 1116.8 x 703.6 x 310.5 (W x H x D) mm, respectiv 1365.0 x 797.4 x 64.4 (W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu Samsung 50J6282:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere video, noul Samsung vine echipat cu un ecran generos de 50 inch, respectiv 125cm în diagonală. Se laudă cu un Mega contrast, cu un aspect de imagine de 16:9, cu o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pix, precum şi cu o sumedenie de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi: PQI 700, Contrast Enhancer, Film Mode, Wide Color Enhancer Plus, Auto Motion Plus şi Micro Dimming Pro.

Ca şi nivel audio, beneficiază de un sistem stereo integrat, cu o putere maximă de 20W. Cât despre caracteristicile superioare de imagine, beneficiază de: Dolby Digital +, de BT Headset, de Support Multiroom Link, de TV Sound Connect, de DTS şi de Wallmount Sound Mode.

În privinţa conectivităţii, pune la dispoziţie 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare video composite, RF In, Anynet+, Slot CI+, o intrare component, o intrare antenă, Minijack căşti, Tuner digital (DVB-T2/C/S2), Player multimedia integrat, Wi-Fi şi LAN.

Player-ul multimedia integrat asigură reproducerea oricărui tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe diferite surse externe de stocare.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital vor garanta furnizarea canalelor Tv în format HD sau Digital, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern clasic.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 50J6282 reprezintă un Smart Tv modern şi elegant, cu o diagonală impresionantă. Include o serie numeroase de funcţii şi specificaţii inteligente, ce îl fac capabil să asigure o funcţionalitate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 125cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.