Samsung 50J6200 – Smart Tv Full HD de 125cm în diagonală

Samsung 50J6200 se pare a fi un alt televizor inteligent de ultimă generaţie, un LED extrem de atractiv atât din punct de vedere al specificaţiilor şi tehnologiilor avansate, cât şi din punct de vedere al design-ului ultra modern pe care îl are .

Impresionează cu o diagonală generoasă şi cu o rezoluţie potrivită, lucru ce îl recomandă în mod special încăperilor spaţioase. Rulează din fabrică sistemul de operare Tizen, sistem specific acestui brand cu renume.

Acest model 50J6200 este deja disponibil online în magazinul de specialitate eMag, la costul de achiziţie de 2.950 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, suprinde plăcut printr-o construcţie de ultimă generaţie, cu elemente şi finisaje ultra-moderne. Ecranul generos este înconjurat de către o ramă subţire, aproape insesizabilă, de culoare neagră. Tehnic vorbind, are o putere consumată de 155W, cântăreşte aproximativ 12.8kg şi măsoară standard 1116.8 x 654.4 x 63.7 (W x H x D) mm (1116.8 x 703.6 x 310.5 (W x H x D) mm cu stativ).

Acelaşi LED Smart din 2016 poate fi achiziţionat şi din magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu Samsung 50J6200:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou televizor inteligent de la Samsung este prevăzut cu o diagonală impresionantă de 125cm. Include un display Direct LED cu un timp de răspuns de numai 0.5ms, cu un aspect de imagine de 16 : 9, cu un contrast dinamic excelent (Mega Contrast), cu unghiuri de vizibilitate ireproşabile, precum şi cu o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pix.

Pe lângă specificaţiile de mai sus, se bucură şi de o serie importantă de caracteristici avansate de imagine, precum: Mode Sport, Wide Color Enhancer +, PQI 600, Auto Motion Plus, HyperReal Engine, Film Mode Natural şi Micro Dimming Pro.

La capitolul sunet, vine echipat cu sistemul audio DTS Premium Audio 5.1. Este capabil să livreze un sunet clar şi nedistorsionat, cu o putere de până la 20W.

În privinţa dotărilor de conectivitate, include 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare Scart, o intrare video composite, Tuner digital, Redare video (MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI(XVID) / AVI(MotinJpeg) / MOV / WMV / MKV / WEBM / 3GPP / MP3 / WMA / WAV / JPEG), intrare antenă, Slot CI Plus, Player multimedia încorporat, Reţea (Rj-45) şi Wi-Fi.

Slot-ul CI+ cu ajutorul Tuner-ului digital garantează recepţionarea canalelor Tv în format Digital sau HD, fără a mai fi nevoie de un alt clasic decodor extern.

Player-ul media oferă posibilitatea furnizării conţinutului preferat multimedia, direct de pe Stick de memorie sau HDD extern, conectate la porturile USB ale televizorului.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 50J6200 reprezintă un televizor inteligent şi modern din gama 2016, un dispozitiv conceput după ultimele tehnologii revoluţionare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 125cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.