Samsung 50H6200

Astăzi vom vorbi despre un nou televizor inteligent, conceput în 2014. Samsung 50H6200 ar fi cam al 4-lea din seria să că mărime, cu o diagonală extrem de generoasă de 125cm. Gadget-ul de față ar fi în topul preferințelor celor care își doresc un Smart Tv 3D cu funcții revoluționare și un aspect incredibil.

Aspectul acestui device oferă o eleganță uimitoare oricărei încăperi în care este așezat, fiind construit doar din materiale de cea mai bună calitate, cu detalii moderne, foarte bine finisate.

La data de 28-09-2014, prețul acestui Smart Tv 3D LED era de 4.499lei, destul de corect, dacă luăm în considerare calitățile sale. Dar dacă te grăbești ți-l poți însuși la prețul din oferta zilei.

IMAGINI CU Samsung 32H6200:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Lasă-te surprins de noul display LED, cu diagonala darnică de 125cm și o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. Calitatea excelentă a imaginilor este îmbunătățită de cele mai bune caracteristici de imagine, precum Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer și Natural Mode Support.

La interior este proiectat un procesor puternic, Quad Core, ce oferă acestui televizor Smart o performanță incredibilă. Diferența este foarte vizibilă, multitasking-ul dispune de o rapiditate crescută, precum și navigarea pe internet sau alte interacțiuni.

Vizualizează orice conținut dorești direct de pe Smartphone sau tabletă pe imensul display al televizorului. Foarte simplu și ușor, noua tehnologie avansată Screen Mirroring, de la Samsung, reduce procesul , fără a mai fi nevoie de schimbarea sursei Tv. Defapt, trebuie doar să accesezi panoul de notificări al device-ului mobil, să selectezi Screen Mirroring și bifezi televizorul. Cam atât trebuie să faci pentru a te bucura de cele mai bune jocuri și alte aplicații, pe un Tv de dimensiuni integrale.

Dacă fotbalul este una din pasiunile tale, televizorul de față este mai interesant și mai plăcut decât crezi. Dotat cu Modulul Fotbal, te vei bucura de meciurile tale preferate de fotbal, la o calitate ireproșabilă, nemaiîntâlnită. Bucură-te de un sunet multi-surround, clar și puternic pentru a resimți senzația din tribune. Pe lângă sunetul incredibil, vei rămâne uimit de calitatea excelentă a imaginii, de contrastul puternic și de tentă naturală de care dispune.

Conectează-ți gadget-ul la Web Browser, prin intermediul Wi-Fi-ului integrat sau al Rețelei(RJ-45). Iar pentru a conecta gadget-ul la alte device-uri, ai posibilitatea prin porturile din dotare că: 4xHDMI, 3xUSB 2.0, ieșire audio, intrare component, intrare video, intrare SCART și Slot CI+.

Oferei locuinței tale o pată de culorea cu noul Smart Tv așezat perfect pe suportul său sau pe un Suport Tv de perete, reglabil.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV 3D
  • Down Firing + Full Range
  • Clear Motion Rate 200
  • Mega DCR
  • Player multimedia integrat
  • ISP Bound Service
  • Samsung 3D
  • 3D Converter
  • Quad Core

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.