Samsung 49K5500 – Smart Tv LED din 2016, cu display Full HD de 123cm în diagonală

Samsung 49K5500 se pare a fi o altă variantă convenabilă de Smart TV LED, un gadget atractiv ce reuşeşte să asigure o experienţă de divertisment mai adevărată ca oricând. Provine din ultimele game de televizoare din 2016, foarte atractive ca şi aspect, extrem bine echipate din punct de vedere al performanţelor.

Deţine un display generos, lucru ce îl face potrivit încăperilor spaţioase, precum dormitoarelor mari, living-urilor, birourilor şamd.

Include procesorul puternic Quad Core, rulând standard sistemul de operare Tizen. Astfel, vei beneficia de viteze de reacţie mari şi de o performanţă pe măsură, cu un multitasking rapid şi intuitiv.

Pe lângă faptul că garantează un suport excelent atât pentru transmisiile Tv, cât şi pentru conţinutul media, îşi poate intra destul de rapid şi de uşor şi în rolul de monitor la consola video, la PC etc.

Acest model 49K5500 din 2016 este deja disponibil în ofertele magazinului online eMag, la preţul de achiziţie de 2.940 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte capitolul design, poartă o construcţie ultra modernă şi elegantă de cea mai bună calitate, cu finisaje şi trăsături bine definite. Este de culoare gri închis, o culoare modernă ce îl include perfect în orice stil de amenajări interioare.

Tenic vorbind, are o greutate de 14.2kg, măsoară standard 1105.8 x 645.5 x 54.9 (W x H x D) mm fără stativ, respectiv 1105.8 x 710.5 x 293.8 (W x H x D) mm cu stativ şi este compatibil Vesa (200 x 200mm). Această compatibilitate îi permite să fie montat pe un suport Tv special de perere, în cazul în care nu este suficient loc pentru o comodă Tv sau pur şi simplu îţi doreşti o vizibilitate mai bună.

Acelaşi gadget de generaţie nouă este disponibil online şi în magazinul evoMag.

Imagini cu Samsung 49K5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel video, noul device de la Samsung îşi face apariţia cu un LED generos de 123cm în diagonală. Reuşeşte să asigure o rezoluţie Full HD la 1920×1080 pixeli, un contrast dinamic foarte bun, reprezentat de caracteristica Mega Contrast, un aspect de imagine de 16:9, precum şi cele mai bune unghiuri de vizibilitate.

În plus toate acestea, vine prevăzut şi cu o serie numeroasă de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi: Hyper Real Engine, Natural Mode Support, Wide Color Enhancer, Film Mode, PQI 400, Motion Rate 50 şi Micro Dimming Pro.

Din punct de vedere audio, vine proiectat cu un sistem stereo 2.0 integrat, ce dezvoltă o putere maximă de 20W (2x10W). Desigur, şi aici se întâlnesc câteva catacteristici de sunet importante, precum DTS, Dolby Digital Plus, Wallmount Sound Mode, Tv SoundConnect, BT Headset Support şi Multiroom Link.

Ca şi porturi de conectivitate şi conexiuni, include 3 x HDMI, 2 x USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o ieşire audio digitală optică, Slot CI+, Tuner digital, Player multimedia, Intrare antenă, Redare video, precum şi conexiune Wi-Fi integrat.

Slot-ul CI+ împreună cu Tuner-ul digital (DVB-T şi DVB-C) reuşeşte să asigure recepţionarea canalelor Tv în format High Definition sau Digital, fără ca decodorul extern clasic să mai fie de folos.

Player-ul multimedia integrat reprezintă o funcţie interesantă, ce permite reproducerea conţinutului media preferat, direct de pe orice unitate de stocare USB (HDD extern/Stick USB).

Aceleaşi specificaţii şi design sunt disponibile şi pe modelul Samsung 40K5500 doar cu o diagonală mai mică sau pe modelul Samsung 55K5500 cu o diagonală mai mare decât a device-ului de faţă.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 49K5500 reprezintă un Smart Tv LED din generaţia 2016, un gadget atractiv atât din punct de vedere al performanţelor, cât şi din punct de vedere al aspectului modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 123cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.