Samsung 48JU7500 – este un Smart Tv cu ecran curbat, ultra performant şi extrem de atractiv

 Samsung 48JU7500 este un LED curbat, ce deţine foarte multe funcţii şi tehnologii smart, provenind din ultima gamă de televizoare smart al anului 2015.

Se remarcă printr-un display generos, de 121 de centimetrii, de tip curbat. Este un model 3D, ce reproduce imagini la o rezoluţie Ultra HD (4k). Are la bază un procesor Quad Core, un sistem audio excepţional şi o gamă numeroasă de aplicaţii avansate.

Desigur, preţul acestuia este pe măsura gradului de performanţă, unde în cazul de faţă performanţă a atins cele mai înalte praguri. Ei bine, device-ul de faţă este comercializat de către cei de la eMag cu preţul de 5.999 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de design, se face atrăgător prin ecranul curbat, dar şi prin finisajele şi detaliile moderne de care se bucură. Odată cu dispozitivul, la pachet mai vine şi un stand eleganat, pe care va sta montant Smart Tv-ul. Cu totul, cântăreşte aproximativ 15Kg şi măsoară 1081.6 x 683.1 x 308.6 (W x H x D)mm.

Acelaşi Smart Tv curbat 4K, îl pun la dispoziţie şi magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 48JU7500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, vine dotat cu un display de 121 de centimetrii, ce beneficiază de un format 4k (Ultra HD), la o rezoluţie de 3840 x 2160pix. Din punct de vedere al caracteristicilor de optimizare a imaginii, beneficiază de: Ultra Clear Paner, USH Upscaling, Screen Curvature 3000R, Micro Dimming UHD Dimming, Precision Black, PurColor, Peak Illuminator, Auto Depth Enhancer şi aşa mai departe.

Şi din punct de vedere audio se descurcă excepţional, astfel se bucură de un sistem audio 2wey-2spk Down Firing, cu o putere de 40W. Sunetul redat va fi optimizat prin următoarele caracteristici avansate de sunet, ca: 3D Sound, Wallmound Sound Mode, BT Headset Support, Woofer, DTS Premium Sound 5.1 etc.

Cât despre conectivitate şi porturi, dispune de Wi-Fi integrat, de port Rj-45 pentru Reţea, de Slot CI+, de RF In (Terrestrial/Cable input/Satellite Input): 1/1(Common Use for Terrestrial)/2 Ex-Link ( RS-232C ), de 3 x USB 2.0, de intrare component, de intrare video composite, de ieşire audio digitală, de minijack căşti şi de 4 x HDMI.

Dacă doreşti o vizibilitate mult mai bună, poţi opta la un suport Tv de perete A+ SPB446, de tip reglabil, de 32”-55”.

Acestea fiind spuse, televizorul smart Samsung 48JU7500 este un model de calitate înaltă, cu performanţe superioare şi cu un aspect pe măsura acestora.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 121cm
  • 4k Ultra HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.