Samsung 48JU6400 – Smart Tv 4k de 121cm, accesibil şi distins

Astăzi luăm la purificat un nou Smart Tv din seria JU6400 de la Samsung, o variantă de 121 de centimetrii ce impresionează printr-un design atractiv şi printr-un nivel superior performanţă. Este un model din 2015, ce se încadrează în gama de buget al modelelor 4k Ultra HD.

Samsung 48JU6400 este un televizor inteligent, extrem de atrăgător, ce vine cu o rezoluţie de 4 ori mai detaliată decât cea Full HD, respectiv 4k Ultra HD. Asigură o experienţă plăcută de utilizare, garantând consolidarea unei calităţi video, cât şi audio impresionante.

La interior ascunde un procesor Quad-Core ce permite o funcţionalitate excelentă, respectiv în căutarea rapidă a mijloacelor multimedia şi a aplicaţiilor preferate.

În privinţa preţului, pot spune că modelul de faţă se află printre cele mai accesibile televizoare din această serie, astfel este comercializat la preţul de 3.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un televizor foarte atrăgător din punct de vedere al trăsăturilor estetice, ce coferă un plus de eleganţă şi de modernitate locului în care este aplasat. Dimensiunile standard cu suport sunt de 1087.1 x 676.8 x 254.6(W x H x D ) mm, iar cele fără suport sunt de 1087.1 x 630.9 x 63.3(W x H x D ) mm. Rama ce înconjoară display-ul este pe cât se poate de subţire, aproape insesizabilă, oferind astfel un aspect ultra distins. În privinţa greutăţii acestuia, cântăreşte în jur de 13.6kg.

Acelaşi Smart Tv 4k se poate achiziţiona şi din oferta celor de la Cel, Flanco, ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Samsung 48JU6400 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

O să începem prin a prezenta ecranul din dotare, acesta fiind unul de tip LED, cu diagonala de 121cm. Asigură un format 4k/Ultra HD (4 x Full HD), cu o rezoluţie de 3840 x 2160pixeli. Deţine o sumedenie de capacteristici speciale ce duc la consolidarea unei imagini clare, vibrante şi naturale, precum Ultra Clear Panel, PQI 900, Micro Mimming Pro, Auto Motion Plus, UHD Upscaling şi lista continuă. Cu siguranţă experienţa video garantată de acest televizor va fi una superioară, îmbunătăţind radical calitatea conţinutului.

La o astfel de diagonală generoasă, desigur este nevoie şi de un sistem audio pe măsură. Aşadar, găsim proiectat pe acest device sistemul audio stereo 2CH(Down Firing + Base Reflex), ce dezvoltă o putere reală de 20W (RMS). Asigură un sunet suficient de clar şi de puternic, graţie totodată şi tehnologiilor superioare de care dispune, cum ar fi Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1, Walmound Sound Mode, HD Audio şamd.

Este prezent şi nelipsitul Tuner Digital (DVB-T şi DVB-C), dar şi Slot-ul CI+, ce oferă posibilitatea recepţionării posturilor Tv atât în format digital, cât şi în format HD, fără să mai fie util un alt decodor sau mediabox.

Beneficiază şi de player multimedia integrat, ce permite redarea oricăror continuri video/foto/audio, prin intermediul porturilor USB 2.0, la care se poate conecta orice unitate de memorie, precum HDD extern sau stick USB.

Conexiunea la internet se realizează prin prisma portului Rj-45, respectiv LAN, ori prin conexiunea Wi-Fi. Dispune de 4 porturi HDMI, de 3 porturi USB 2.0, de o intrare component, de o ieşire audio digital optică şi de minijack căşti de 3.5mm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung 48JU6400 este un televizor smart din gama 2015, un model Ultra HD/4k de buget, ce garantează o calitate video/audio ireproşabilă, plus o funcţionalitate pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Gama 2015
  • 4k Ultra HD
  • Raport favorabil dintre preţ-calitate
Contra:
  • Fără 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.