Samsung 48JU6000 – un gadget atractiv, de ultimă generaţie, perfect într-un living spaţios şi modern

Samsung 48JU6000 este un televizor atractiv, ce provine din ultima gamă de Smart Tv-uri a celor de la Samsung, o serie extrem de bine dotată la nivel video şi audio, cât şi din punct de vedere al conectivităţii.

Aveam de-a face cu un LED cu diagonala de 121 de centimetrii, un ecran generos, ce redă conţinutul într-un format 4K, făcându-l ideal într-un living spaţios şi modern.

Nu aş putea spune că este un device accesibil, însă pot confirma faptul că preţul de achiziţie de 3.999 de lei (vezi preţ actualizat) este unul corect , justificat prin dotările acestuia.

Se evidenţiază printr-un aspect ultra modern, prezentând detalii şi finisaje extraordinar de aspectuase. Device-ului i se alătură un stand elegant, pe care va sta montat acesta. Împreună, cântăreşte aproximativ 11Kg şi măsoară 1087.1 x 700.5 x 277.8(W x H x D) mm.

Acelaşi gadget de ultimă generaţie, îl regăsiţi şi în ofertele magazinelor online Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 48JU6000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, se laudă cu un display imens, de 121 de centimetrii, un ecran 4k, cu un aspect de imagine de 16:9. Conţinutul va fi redat într-un format Ultra HD, la o rezoluţie de 3840 x 2160pix, fiind optimizat prin următoarele caracteristici de imagine: Ultra Clear Panel, Wide Color Enhancer, Contrast Enhancer, Film Mode, Micro Dimming Pro, Mega Contrast şi UHD Upscaling.

Din punct de vedere audio, beneficiază de un sistem audio stereo 2CH (Down Firing + Bass Reflex), cu o putere de 20W. Ca şi caracteristici de sunet, dispune de următoarele: HD Audio, Wallmound Sound Mode, DTS Premium Sound, DTS Studio Sound şi Multiroom Link.

Cât despre conectivitate, vine echipat cu Wireless integrat, cu port RJ-45 (Reţea), cu Slot CI+, cu port HDMI x 3, cu minijack căşti, cu USB 2.0 x 2, cu ieşire audio digitală şi cu intrare component.

Pentru a te bucura de o calitate extraordinară a vizibilităţii, poţi opta la un suport Tv reglabil de perete SPB446, de 32” – 55”.

În concluzie, Samsung 48JU6000 este un Smart Tv 4K, capabil să garanteze cele mai bune calităţi video cât şi audio, indiferent de caz.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 121cm
  • 4K
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.