Samsung 48JS8500 – Smart Tv 3D curbat, de 121 centimetrii

Samsung 48JS8500 reprezintă un Smart Tv 3D curbat de generaţie recentă, remarcat printr-un design modern şi o diagonală generoasă. Impresionează cu o serie numeroasă de funcţii şi tehnologii, ce îl fac capabil să asigure o funcţionalitate ireproşabilă, oferind cele mai bune calităţi video, cât şi audio.

Fără doar şi poate asigură o experienţă de vizionare rar întâlnită, având la bază cele mai noi tehnologii de îmbunătăţire a imaginilor.

Standard rulează sistemul de operare Tizen, sistem ce aparţine sud coreenilor, întâlnit la majoritatea televizoarelor Smart ale producătorului Samsung.

Ca şi preţ raportat la această categorie de Smart Tv-uri 3D curbate, este unul destul de favorabil, astfel se găseşte disponibil la eMag la doar 4.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Are parte de o construcţie premium, cu finisaje şi detalii perfecte, materialele folosite fiind de cea mai bună calitate. Display-ul curbat deţine o ramă ultra subţire, ce oferă un plus de eleganţă şi de modernitate. Totul este pe un fond de culoare neagră, cântăreşte 19kg şi măsoară standard 1083.1 x 632.4 x 92.9(W x H x D) mm fără stand, respectiv 1083.1 x 688.8 x 308.4(W x H x D) mm cu stand.

Modelul de faţă se regăseşte şi în stocul celor de la Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Samsung 48JS8500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Surprinde plăcut cu un ecran de tip LCD Edge (cu margini slim), de 121 de centimetrii, bazat pe tehnologia revoluţionară Nano Crystal Color. Această tehnologie se întâlneşte la noile modele SUHD (Super Ultra High Definition) cu rolul de a aduce un plus de luminozitate, culori mai multe şi un contrast mult mai bun.

Asigură o rezoluţie Ultra HD/4k la maxim 3849 x 2160p, rata de refresh fiind de 120MHz. Pe lângă toate acestea, pune la dispoziţie şi o serie diversificată de moduri presetate, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

Nu doar că asigură o experienţă de vizionare completă, ci şi una audio pe măsură. Astfel, vine proiectat cu sistemul audio 2.2CH Front Firing, capabil să livreze o putere de până la 40W. Şi la acest capitol pune la dispoziţie o serie de moduri presetate de sunet, care deasemenea se aleg în funcţie de ce conţinut rulează device-ul.

Fiind vorba de un televizor preium, pune la îndemână numeroase porturi de conectivitate, cum ar fi patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, minijack căşti, ieşire audio digitală optică, RF In, intrare component, precum şi conexiune la internet prin Wireless şi Reţea, fără a mai fi necesare alte dispozitive suplimantare.

Desigur, nu puteai lipsi nici Tuner-ul digital (DVB-T/C/S2) şi Slot-ul CI+, dotări utile la recepţionarea posturilor Tv digitale şi HD, fără a mai fi necesar un alt mediabox sau decodor extern.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat poţi urmării orice conţinut preferi, video/foto/audio, redat direct de pe stick de memorie USB sau de pe unitate HDD conectate la porturile USB ale device-ului.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 48JS8500 este un televizor inteligent 3D curbat, un device premium conceput după ultimele generaţii, capabil să garanteze o experienţă de utilizare inedită, în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 3D
  • Diagonala 121cm
  • 4k/UHD
  • Nano Crystal Color
  • Gama 2015
Contra:
  • Lipsa ochelarilor 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.