Samsung 48J6350 – Smart Tv LED curbat de 121cm, cu rezoluţie Full HD

Samsung 48J6350 reprezintă un Smart Tv atrctiv din gama 2016, un device elegant şi modern datorită display-ului generos de tip curbat. Nu doar că impresionează printr-un aspect exterior plăcut, cu finisaje şi trăsături distinse, ci şi prin numeroase funcţii şi tehnologii inteligente.

Este un LED potrivit spaţiilor largi, capabil să confere un aer modern, aducând un plus de eleganţă locului.

Poartă un ecran LED economic, ce influenţează foarte mult consumul energetic, puterea consumată a acestuia fiind de 65W.

Acest model 48J6350 de generaţie nouă este disponibil în ofertele magazinului de specialitate eMag, la preţul de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, propune un design atrgator, cu elemente şi detalii impresionante. Marginile subţiri au rolul de a concentra privirea cât mai mult asupra ecranului imens. Este de culoare neagră cu finisaje gri, cântăreşte 12.3kg şi măsoară standard 1082.2 x 628.2 x 107.3(W x H x D) mm, respectiv 1082.2 x 693.3 x 310.5(W x H x D) mm cu stand.

Ar fi de spus că datorită compatibilităţii Vesa (400 x 400), poate fi montat şi pe perete pentru o vizualizare mai bună, necesar fiind doar un suport Tv special.

Imagini cu Samsung 48J6350 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor smart de la Samsung deţine un ecran LED de tip curbat, ce măsoară o diagonală de 121cm. Reuşeşte să reproducă imagini la o rezoluţie Full HD de maxim 1920 x 1080p, garantând o vizualizare excepţională chiar şi din cele mai incomode unghiuri. În plus, vine prevăzut şi cu o listă numeroasă cu moduri presetate de imagine, capabile să îmbunătăţească semnificativ calitatea video.

Nivelul audio din cadrul modelului 48J6350 beneficiază de sistemul stereo 2CH (Down Firing + Base Reflex), capabil să dezvolte o putere de 20W (2 x 10W). La fel că la capitolul video, deţine o serie diversificată de efecte speciale, ce pot fi setate în funtie de programul redat.

Tunerul digital (DVB-C / DVB-T / DVB-T2 / DVB-S/S2) şi Slotul CI+ garantează receptarea şi redarea posturilor Tv fie în format Digital, fie în format HD. Odată cu aceste două caracteristici, nu mai sunt necesare decodoarele clasice sau mediabox-urile.

În ceea îl priveşte conectivitatea, se laudă cu Wi-Fi integrat, cu LAN, cu USB 2.0 x 3, cu ieşire audio digitală optică, cu HDMI x 4, RF În x 2, precum şi cu intrare component.

Desigur, dintre dotări nu putea lipsi player-ul multimedia integrat, funcţie ce permite reproducerea conţinutului multimedia (foto/video/audio) direct de pe stick de memorie sau unitate HDD externă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung 48J6350 este un LED smart curbat, un televizor modern de calitate foarte bună, capabil să garanteze reproducerea unui conţinut de înaltă definiţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • Curbat
  • Ultra-modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.