Samsung 48J6270 – televizor Smart Full HD de 121cm, din gama 2016

Samsung 48J6270 reprezintă un Smart Tv LED redefinit stilului de viaţă actual. Este un gadget din gama 2016, ce vine în întâmpinarea utilizatorilor cu o optimizare îmbunătăţită a calităţii video/audio, cu o interfaţa neaşteptat de intuitivă, precum şi cu un design atractiv pe măsură.

Noul dispozitiv cu funcţie de monitor, rulează din fabrică sistemul de operare Tizen, specific brand-ului Samsung. Surprinde plăcut printr-o interfaţă intuitivă, plină cu funcţionalităţi şi opţiuni de divertisment numeroase. Permite partajarea conţinutului media între device-ul de faţă şi alte dispozitive mobile, precum şi reţinerea ultimei vizionari, pentru o revenire imediată.

Acest model 48J6270 poate fi deja achiziţionat online din ofertele celor de la eMag, cu preţul accesibil de 2.489 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, prezintă o construcţie impresionantă, cu finisaje şi trăsături ultra-moderne. Poartă o ramă extrem de subţire, aproape insesizabilă, ce aduce un plus de rafinament televizorului. Totul este pe un fond de culoare negru-argintiu, cântăreşte în jur de 12.3kg şi măsoară standard 1075.8 x 631.2 x 63.5 (W x H x D) mm, respectiv 1076.1 x 681.3 x 310.5 (W x H x D) mm cu suport.

Compatibilitatea Vesa de 200 x 200mm îi permite să fie amplasat pe un suport Tv de peret,e în situaţia în care nu-i destul spaţiu pentru o comodă Tv.

Imagini cu Samsung 48J6270 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, acest nou televizor inteligent de la Samsung deţine un ecran generos de 121cm în diagonală. Se laudă cu o rezoluţie Full HD de 1920x1080p, cu un aspect de imagine de 16:9, cu un contrast dinamic bun, evidenţiat prin caracteristica Mega Contrast, precum şi cu unghiuri de vizibilitate excepţionale atât din orizontală, cât şi din verticală.

La fel de bine echipat este şi la capitolul audio, unde se bucură de sistemul stereo 2CH (Down Firing + Base Reflex), cu o putere maximă de 20W. În plus de asta, deţine şi o listă importantă cu caracteristici de sunet speciale, ce aduc un plus calităţii audio (Dolby Digital +, BT Headse Support, Multiroom Link, HD Audio, DTS Premium Sound 5.1 etc.).

Cât despre conectivitate, beneficiază de Wi-Fi Integrat, de LAN (RJ-45), de Slot CI+, de Tuner Digital, de Player multimedia, de intrare antenă, de redare video, de HDMI x 3, de USB 2.0 x 2, de intrare component şi de ieşire audio digitală optică.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital (DVB-C/T/T2/S/S2) înlocuiesc decodorul clasic, util la receptarea posturilor Tv, în format Digital sau High Definition.

Nelipsita funcţie de player multimedia, oferă posibilitarea furnizării conţinutului media preferat, direct pe stick de memorie USB sau de pe unitate HDD.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 48J6270 este un Smart TV LED cu ecran Full HD de 121cm. Aparţine gamei de televizoare 2016, fiind capabil să asigure o funcţionalitate ireproşabilă şi o calitate video/audio exemplară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.