Samsung 48J5510 – televizor Smart Full HD de 121cm

Samsung 48J5510 reprezintă o alegere făcută cu cap, în cazul în care eşti în căutarea unui Smart TV de ultimă generaţie, cu un design atrăgător pe măsură. Este o variantă cu performanţe superioare, atât în privinţa calităţilor video şi audio, cât şi pe partea de funcţii smart. Cu siguranţă se integrează perfect în orice living sau sufragerie spaţioasă, conferind în acelaşi timp un aer modern şi elegant.

Aparţine seriei de televizore 2015, o gamă recentă, ce pune mare accent pe design, cât şi pe caracteristici. Dă foarte bine montat atât pe suportul modern al acestuia, cât şi pe un suport Tv reglabil de perete, în ambele situaţii oferind aceeaşi vizibilitate excelentă. Suportul de perete se achiziţionează separat de televizor.

În ceea ce îl priveşte preţul de achiziţie, cei de la eMag îl comercializează la preţul online excelent de 2.799 de lei (vezi preta actualizat).

Este un device elegant şi modern, ce prezintă finisaje şi trăsături perfect definite. Un plus de eleganţă se datorează şi ramei ce înconjoară display-ul, fiind pe cât se poate de subţire, aproape insesizabilă. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 12.3kg şi măsoară standard 1076.1 x 681.3 x 310.5(W x H x D ) mm cu stand, precum 1076.1 x 624.4 x 67.1(W x H x D )mm fără stand.

Acelaşi Smart Tv Full HD se poate procura şi din ofertele celor de la CEL, ClickShop, evoMag şi Elefant.

Imagini cu Samsung 48J5510 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul televizorului de faţă măsoară o diagonală de 121cm, respectiv 48 inch, având o rezoluţie maximă Full HD la 1920 x 1080pixeli. Se laudă cu o serie numeroasă de tehnologii avansate, precum Wide Color Enhancer Plus, PQI 400, HyperReal Engine, Natural Mode Support şamd, serie ce garantează o calitate video ireproşabilă.

Dacă device-ul de faţă are o diagonală mult prea mare, poţi opta pentru acceaşi variantă doar cu un ecran ceva mai mic, precum modelul Samsung 40J5510.

Se pare că şi de acastă dată sud-coreeni s-au descurcat excepţional la capitolul sunet, astfel au echipat acest televizor cu sistemul 2CH Down Firing + Băse Reflex, ce dezvoltă o putere de 20W. Sunet stereo clar şi fără distorsiuni are la bază o serie de caracteristici superioare de sunet, precum Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, BT Headset Support şi HD Audio.

Din dotările televizorului nu putea lipsi Slot-ul Ci+, precum şi Tuner-ul digital cu format DVB-T şi DVB-C, funcţii ce ajută la recepţionarea canalelor Tv în format digital şi HD, înlocuind perfect decodorul extern sau mediabox-ul.

Player-ul multimedia integrat cu care vine echipat, ajută la redarea conţinutului audio/video/foto direct de pe HDD extern sau de pe stick de memorie, conectate la portul USB al televizorului.

În ceea ce îl privesc porturile de conectivitate, vine echipat cu HDMI (3), cu ieşire audio digitală optică, cu USB 2.0 (2), cu intrare component, cu minijack căşti (Jack 3.5mm), precum şi cu RF In. Din punct de vedere al căilor de conectivitate la internet, pune la dispoziţie port RJ-45 pentru LAN şi Wi-Fi integrat.

Concluzie :

Concluzionând, Samsung 48J5510 este un televizor inteligent de calitate înaltă, elegant şi modern, ce beneficiază de o serie numeroasă de caracteristici smart, ce garantează o calitate audio/foto impecabilă, precum şi o funcţionalitate pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Diagonala 121cm
  • Full HD
  • Din 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.