Samsung 48J5500 – televizor cu funcţii smart şi cu o diagonală generoasă

Astăzi o să vorbim despre un televizor smart din gama de mijloc a celor de la Smasung, respectiv din seria J5500, un model potrivit spaţiilor largi, precum unui living sau unei sufragerii, datorită diagonalei imense de care beneficiază.

Samsung 48J5500 este un Smart Tv atractv, ce a debutat în anul 2015, reprezentând o altă capodoperă a sud-coreenilor, ce prinde foarte bine la publicul utilizator. Aşa cum am spus, provine dintr-o categorie de mijloc, ce prezintă un raport extrem de favorabil dintre calitate-preţ, vis-a-vis de performanţele de care da dovadă.

Modelul de faţă reprezintă o variantă mai ceva mai mare a modelului 32J5500, ceea ce înseamnă că deţine aceleaşi performanţe, doar cu o diagonală mai generoasă.

La o aşa diagonală, pot spune că este un televizor destul de accesibil în privinţa preţului, astfel eMag îl comercializează la preţul online de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Este foarte atrăgător ca şi aspect, graţie finisajelor perfecte şi moderne de care se bucură. Ecranul imens este înconjurat de către o ramă elegantă slim, aproape insesizabilă, ce oferă o imagine mult mai mare. În ceea ce îl privesc specificaţiile tehnice, cântăreşte în jur de 12.3kg şi măsoară standard cu suport 1076.1 x 681.3 x 310.5(W x H x D ) mm, iar fără suport 1076.1 x 624.4 x 67.1(W x H x D ) mm.

Acelaşi televizor inteligent accesibil se poate achiziţiona şi de la Flanco, evoMag, Elefant, Cel şi ClickShop.

Imagini cu Samsung 48J5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv deţine un display de 121 de centimetrii, capabil să sigure un conţinut Full HD, ce suportă o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli. Oferă un aspect al imaginilor de 16:9, calitatea video fiind îmbunătăţită de către o serie diversificată de caracteristici speciale de imagine, precum Mega Contrast, HyperReal Engine, PQI 400, Wide Color Enhancer Plus şi lista continuă.

Excepţional se prezintă şi la capitolul audio, astfel vine proiectat cu un sistem audio stereo 2CH(Base Reflex + Down Firing), capabil să dezvolte o putere de până la 20W. După părerea mea, este un sunet suficient de puternic pentru o astfel de diagonală, însă dacă se doreşte o experienţă audio îmbunătăţită, se poate opta la un sistem audio Home Cinema.

Din dotarea televizorului nu poate lipsi tuner-ul digital cu format DVB-T şi DVB-C, ce înlocuieşte decodorul extern. Tot aici, dăm şi peste player-ul multimedia integrat, ce poate reproduce orice conţinut video/audio/foto, de pe orice memorie de stocare, precum Stick USB sau HDD extern.

În ceea ce îl privesc porturile de conectare, se laudă cu 3 porturi HDMI, cu două porturi USB 2.0, cu o ieşire audio digitală optică, cu o intrare component, cu minijack căşti de 3.5mm, cu Slot CI+ şi cu RF-In. Cât despre conexiunile la internet, deţine port RJ-45 pentru LAN şi Wireless integrat.

Dacă modelul de faţă nu vi se potriveşte, sunt disponibile variante şi mai mici, cât şi mai mare, precum: 32J5500 de 80cm, 43J5500 de 108cm, 50J5500 de 125cm şi 55J5500 de 138cm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung 48J5500 este un televizor smart de calitate bună, modern şi distins, ce se face evidenţiat printr-o diagonală generoasă, făcându-l ideal spaţiilor largi.

Odată ce veţi achiziţiona modelul de faţă veţi primi cadou o tastatură Wireless Samsung VG-KBD1000.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design atrăgător
  • Gama 2015
  • Raport excelent dintre preţ-calitate
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.