Toshiba 32W3433DG

Ești nemulțumit de televizorul tău cel vechi, pentru că nu mai răspunde cerințelor tale la fel de rapid că și până acum, dar nici nu dispui de o sumă foarte mare pentru al schimba? Ei bine, ar fi cazul să faci o alegere cu cap și să alegi cea mai accesibilă variantă dar și cea mai bună.

Smart Tv Toshiba 32W3433DG, ar fi o alegere perfectă, la un preț accesibil și cu foarte multe specificații de ultimă generație în dotare. De acum, poți viziona filmele și emisunile preferate, răsfoind online de fiecare dată când dorești.

Prețul acestui Tv Toshiba, la data de 13.08.2014 este de 1.399lei, un preț convenabil, dar dacă te grăbești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU TELEVIZORUL Toshiba 32W3433DG:

MAI MULTE POZE

DESIGN:

Acest model de Tv din Seria W3,  este disponibil în două versiuni de culori, titan și negru. Prezintă un aspect elegant, foarte bine definit, realizat pe deplin din materiale calitative, ce va oferi culoare oricărei încăperi.

CALITATEA IMAGINII:

Toshiba 32W3433DG vine conceput cu un ecran de tip LED, cu o diagonală de 80cm și cu o rezoluție de 1366x768p, ce oferă un unghi de vizibilitate de 178/178 grade. Calitatea imaginiilor HD Ready este datorată caracteristicilor superioare Hight Contrast și AMR+ 100.

SUNET:

Sunetul acestui Smart Tv este și el de o calitate înaltă, mulțumită celor două difuzoare stereo 2x6W înglobate în sistemul audio NICAM. Susținut de cele două caracteristici audio speciale Dolby Digital Plus și Virtual Surround Sound, te vei bucura de un sunet clar, puternic și nedistorsionat.

În cazul în care vrei să iei parte la o experiență audio de neuitat, poți achiziționa un sistem audio Home Cinema 5.1.

CONECTIVITATE:

Că și conectivitate dispune cam de toate tipurile, astfel: HDMI(2), Scart, USB 2.0, Slot CI+, PC In, intrare video, intrare component. Iar că și conexiuni de rețea: Wireless Integrat și RJ-45.

Pentru a utiliza un conținut preferat, filme, videoclipuri, fotografii etc. , poți conecta la USB stick-ul de memorie ori HDD extern, și foarte simplu selectați opțiunea pentru redare media.

Datorită tehnologiei Media Server, poți transmite un film direct de pe Pc, chiar dacă acesta nu este în aceeași cameră cu televizorul. Astfel, se crează o legătură între device-uri, folosind rețeaua de internet disponibilă.

ACCESORII:

Dacă locuința ta nu îți oferă atât de mult spațiu pe cât ai fi dorit, poți opta pentru un Suport TV de perete Hama, astfel vei economisi spațiu și totodată vei dispune de o vizualizare mai bună.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV
  • EPG 8 zile
  • DLNA
  • Digital POP Demo
  • Virtual Surround Sound
  • Dolby Digital Plus
  • Sistem audio NICAM

Contra: –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.