Smart Tv Samsung 48H6240

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Dacă dorești să îți achiziționezi un televizor Smart, din gama 2014, cu specificații numeroase și un aspect modern, noul model marca Samsung sigur îți va atrage atenția.

Chiar dacă este un model nou, cu un aspect atrăgător și cu o configurație bună, prezintă un cost de achiziție foarte ok, de doar 2.299lei (Vezi preț actualizat).

Samsung 48H6240 prezintă un desing inedit, cu trăsături bine definite, ce va da o pată de eleganță și modernitate oricărei locuințe. Odată ce vei intra în posesia acestui dispozititv, vei dispune de divertisment chiar la tine acasă, de fiecare dată când dorești. Că vizionezi un film, o emisiune TV ori urmărești un meci de fotbal, calitatea superioară a imaginilor va fi mereu aceeași.

Imagini cu Samsung 48H6240 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dacă până acum nu te-am convins cu aspectul, cu siguranță vei rămâne surprins de cum poate să se descurce acest dispozititv. Așadar, vine echipat cu un display destul de generos, de tip LCD, cu o diagonala de 101cm și cu o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli. Cu un aspect al imaginii de 16:9, dispune de numeroase caracteristici avansate de imagine, precum Clear Motion Rate, Film Mode și HyperReal 3D Engine, vei rămâne uimit de calitatea extraordinară a imaginilor reproduse pe noul ecran.

La interior vine utilat cu un puternic procesor, de tip Quad-Core, ce oferă performanță prin comutarea conținutului într-un mod accelerat și prin navigarea pe internet foarte rapidă și fluentă.

Sunetul se datorează boxelor stereo înglobate de 2 x 10W, ce sunt imbunatatie de câteva caracteristici superioare audio, ca Dolby MS10, DTS Premium Sound 5.1 și DTS studio Sound. În final, te vei bucura de un sunet clar, pătrunzător și fără a avea vreo distorsiune.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău, fiind echipat cu mai multe porturi de conectare, precum: patru porturi HDMI, un port SCART, trei porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare video și Slot CI+. Iar pentru a putea conecta dispozitivul la internet, ai ocazia prin Rețea(RJ-45) ori prin Wi-Fi-ul integrat.

Nu degeaba este denumit ca fiind un Smart Tv, deoarece beneficiază de noua aplicație Smart View, recent actualizată de la Samsung. Aceasta îți permite cu ajutorul rețelei de acasă, să difuzezi conținut Tv pe tabletă ori pe smartphone, folosind telecomenzile drept device-uri mobile. Ori dacă nu, te poți bucura de conținut de pe telefon sau de pe Pc, direct pe televizorul inteligent, cu ajutorul panoului multimedia Smart Hub.

Cu dimensiuni destul de reduse și cu o greutate de doar 9Kg, poți monta noul gadget pe piciorul său elegant, în formă de x, ori pe un alt suport Tv reglabil de perete, ambele situații fiind la fel de eficiente.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • Diagonala de 101cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Full HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.