TV Samsung 48H5030

În cazul în care te-ai plictisit de televizorul cel vechi și nu mai face față cerințelor tale, noi îți recomandăm TV Samsung 48H5030.

Acest televizor de tip LED, este conceput în 2014, astfel dispune de specificații de ultimă generație și un aspect pe măsura acestora. Design-ul acestuia este foarte elegant și tot odată bine definit, până la cele mai mici detalii, realizat din materiale de cea mai bună calitate.

La data de 10.08.2014, acest model Samsung este la prețul de 3.299lei, un preț destul de ok, dacă ținem cont de caracteristicile sale. Dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferă de azi.

Imagini cu TV Samsung 48H5030 :


MAI MULTE POZE

Date tehnice :

TV 48H5030 prezintă o diagonală de 121cm, cu o rezoluție Full HD de 1920x1080p, ce oferă momente de divertisment la un realism de grad înalt, chiar la tine acasă. Imaginile vor avea o textură îmbunătățită și profundă, astfel filmele și programele preferate, vor avea o altă calitate, total diferită ca cea de până acum.

Dacă ești pasionat de sport, modulul Fotbal, îți va da senzația că ești pe stadion. Astfel, cu ajutorul acestui modul, culorile vor fi vii, clare și foarte reale. Dacă vizionarea este perfectă, nici sunetul nu este mai prejos, așa că te vei bucură de un sunet Multi-surround, puternic, nedistorsionat datorită celor două difuzoare de 2x10W, înglobate în sistemul Down Firing+Full Range.

Pentru a obține o experiență audio de neuitat, poți alege un sistem audio Home Cinema 5.1, astfel vei obține un sunet de cinematograf.

Nici pe partea de conectivitate nu se lasă mai prejos, astfel vine dotat cam cu toate tipurile de conexiuni, precum: USB 2.O, HDMI(2), intrare Scart, intrare component, intrare video, ieșire audio.

ConnectShare este tehnologia care te ajută să vizionezi filme, videoclipuri, fotografii ori să asculți muzică preferată, inopinant, conectând un HDD extern ori un stick de memorie la Tv.

Dacă ți foarte mult la spațiul din locuința ta, poți opta pentru un Suport TV de perete Hama, astfel vei econimisi spațiu și vei dispune de o vedere mai bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Down Firing + Full Range
  • Digital Clean View
  • Caption (Subtitle)
  • Channel List USB-Clone
  • ConnectShare™ (HDD)
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Movie
  • Embeded POP
  • EPG
  • Game Mode
Contra:   –

Concluzie :

În concluzie, putem spune că acest TV Samsung 48H5030, este ideal în raport preț-calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.