Samsung 46F7000

Dacă te-ai hotărât să faci o schimbare și să îți achiziționezi un Smart Tv de ultimă generație la un preț nu prea mare, Samsung 46F7000 este exact ceea ce cauți.

Conceput cu un desing modern ce integră o notă de finețe și eleganță, care va da strălucire oricărei încăperi.

Prețul acestui Smart tv Samsung 46F7000, la data de 4.08.2014 este de 5.799 lei, destul de ok aș putea spune dacă ținem cont de specificațiile acestuia. Dar dacムte grăƒbesti îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU SMART TV Samsung 46F7000 :

MAI MULTE POZE

DESIGN

Design-ul este perfect definit până la cel mai mic detaliu, astfel încât ies în evidență toate calitățile acestuia.

Rama foarte subțire și îngustă, face să scoată în evidența display-ul imens de 116cm. În ciudă ecranului colosal acest Tv nu are o greutate mai mare de 15kg.

CALITATEA IMAGINII

Optimizarea imaginii automat pe structura tipului de sursă ori de conținut, are la bază tehnologia Vizionare inteligentă creată de Samsung.

Iar pentru a oferii o calitate a vizionării mai rafinată și o imagine mai perfectă, dispune de numeroase funcții precum Clear Motion Rate și Micro Dimming.

Cu ajutorul rezoluției Full HD de 1080p și funcției Wide Colour Enhancer Plus vei obține o claritate uimitoare a imaginii.

SUNET

Chiar dacă ia parte din gama 2013 de la Samsung, modelul de față este unul de clasă înaltă, ce este dotat cu un sistem audio uimitor, alcătuit din două difuzoare stereo de 2x10W.

Sunetul generat de Samsung 46F7000 este foarte puternic și clar, nedistorsionat ce îți dă impresia că este dotat cu un sistem home cinema. Astfel vei putea urmări fi­lmele preferate având senzația că te aflii într-o sală de cinematograf .

CONECTIVITATE

Conectivitatea acestui Smart Tv ne este prezentată de o listă destul de mare de conexiuni, precum : porturi HDMI:4, USB 2.0:3, intrare video:1, intrare Scart:1, ieșire audio digitală:1, Slot CI,minijack căști:1, wireless.

Datorită Smart Hub de la Samsung vei dispune de o varietate de aplicații și setări.

ACCESORII

Pentru a dispune de o vedere mai bună și pentru a economisi spațiu din locuință, îți poți achiziționa un Suport TV de perete Hama .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.