Samsung 43KU6500 – Smart Tv 4K Ultra HD de 108cm în diagonală, din gama 2016

Până în momentul de faţă 2016 se pare a fi un an foarte productiv pentru cei de la Samsung, datorită faptului că produc pe bandă noi modele de televizoare care mai de care mai inteligente şi mai performanţe. Din nouă gama face parte şi televizorul despre care o să îţi vorbesc mai multe în articolul de astăzi.

Samsung 43KU6500 este un LED inteligent din gama 2016, un televizor atractiv atât din punct de vedere tehnic, cât şi estetic, capabil să asigure un bun suport transmisiunilor Tv şi nu numai. Deţine numeroase tehnologii şi funcţii interesante, ce îl fac ideal atât că televizor, cât şi că monitor la calculator sau consola.

Acest model 43KU6500 este disponibil de curând şi la eMag, la preţul de achiziţie de 3.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ului, se remarcă printr-o construcţie interesantă, extrem de modernă şi de elegantă, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Construcţia cântăreşte 9.7kg şi măsoară standard 975.8 x 569.0 x 62.6(W x H x D) mm fără suport, respectiv 975.8 x 637.0 x 288.1(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi model este disponibil şi sub forma unei variante mai mici în diagonală precum modelul Samsung 40KU6072, cât sub formă unei variante mai mari precum modelul Samsung 50KU6072.

Imagini cu Samsung 43KU6500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor smart de la Samsung propune un display de 108cm în diagonală, cu o rezoluţie 4K Ultra HD la maxim 3840 x 2160p. Reprezintă un ecran foarte calitativ, cu o rată de aspect de 16:9, cu unghiuri largi de vizualizare, precum şi cu un Mega Contrast.

Acest producător pune la îndemână prin intermediul acestui device o serie numeroasă de moduri superioare presetate de imagine, caracteristici ce pot fi setate în funcţie de conţinutul urmărit. Câteva din acestea sunt: Motion Rate 100, PQI 1300, High Dynamic Range, Micro Dimming, Natural Mode Support şamd.

Calitatea audio ireproşabilă este asigurată de către sistemul integrat Dolby Digital Plus, ce livrează o putere maximă de 20W. Şi la acest capitol se regăseşte o listă de moduri presetate de sunet precum şi la capitolul anterior.

Tuner-ul digital (DVB-T şi DVB-C) împreună cu Slot-ul CI+ asigură recepţionarea transmisiilor Tv în format HD sau digital, fără a mai fi necesar un alt mediabox sau decodor extern.

Mulţumită player-ului multimedia integrat, poţi urmări orice conţinut multimedia doreşti, transmis direct de pe stick de memorie sau de pe unitate HDD.

Pe partea de conectivitatea, modelul de faţă se poate conecta la internet atât prin LAN, cât şi prin Wi-Fi. În plus de asta, se laudă şi cu 3 porturi HDMI, cu o intrare component, cu o intrare video composite, cu o intrare USB 2.0, precum şi cu o ieşire audio digitală optică.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 43KU6500 este un Smart Tv 4K ultra HD din gama 2016, un televizor de calitate foarte bună, ce garantează o funcţionalitate impecabilă din toate punctele de vedere.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • Ultra HD/4k
  • Modern
  • Gama 2016
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.