Samsung 43KU6400 – Smart Tv LED din gama 2016, cu display 4K/Ultra HD de 108cm

Samsung 43KU6400 este un alt televizor Smart din seria 2016, un LED atractiv din toate punctele de vedere. Impresionează atât prin design şi finisaje, cât şi prin specificaţii şi tehnologii revoluţionare, ce îl fac ideal oricăror circumstanţe.

Ecranul generos 4K îl recomandă în mod special locuinţelor spaţioase, precum sufrageriilor, living-urilor, birourilor şamd.

Reprezintă un Smart Tv LED cu sistem de operare Tizen, ce acordă o mare atenţie furnizării conţinutului media şi posturilor Tv. În plus, funcţia de monitor îi permite să fie montat la Pc sau la consola de jocuri video, reproducând astfel un conţinut de calitate foarte bună.

Acest model recent 43KU6400 este deja disponibil online la eMag, la preţul de achiziţie de 3.739 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, surprinde plăcut printr-o construcţie ultra-modernă pe o nuanţă de culoare gri. Poartă un set de finisaje şi de elemente perfect definite, ce aduc un plus de rafinament construcţiei. Tehnic vorbind, are o putere de consum de 155W, cântăreşte în jur de 18kg şi măsoară standard 968.8 x 564.8 x 54.9 (W x H x D) mm, respectiv 968.8 x 631.1 x 262.9 (W x H x D) mm cu suport.

Faptul că este compatibil Vesa (200 x 200mm), acceptă să fie amplasat şi pe perete, cu ajutorul unui suport Tv special.

Imagini cu Samsung 43KU6400:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Producătorul consacrat Samsung, a echipat noul dispozitiv de faţă cu un display Ultra HD de 108cm în diagonală. Se laudă cu un constrast dinamic bun (Mega Contrast), cu un aspect de imagine de 16:9, cu unghiuri de vizibilitate largi, precum şi cu o rezoluţie Ultra HD/4K la maxim 3849 x 2160 pix.

În privinţa caracteristicilor speciale de imagine, beneficiază de o serie numeroasă şi importantă, precum: PQI 1500, Contrast Enhancer, UHD Dimming, HDR (High Definition Range), Auto Motion Plus, Film Mode şi UHD UP-Scaling.

Sunetul acestui televizor Smart este garantat de către sistemul audio Dolby Digital Plus. Este un sistem 2.0 integrat, ce dezvoltă o putere maximă de 20W. Şi la acest capitol se întâlnesc câteva caracteristici de sunet speciale, cum ar fi: TV SoundConnect, Multiroom Link, Wallmount Sound Mode, DTS Codec şi BT Headset Support.

Cât despre dotările de conectivitate, pot spune că se prezintă excelent, beneficiind de: USB 2.0 x 2, HDMI x 3, intrare video composite, ieşire audio digitală optică, Sloct CI Plus, intrare component, Tuner digital, intrare antenă, redare video, player multimedia integrat Wi-Fi Integrat şi LAN (Reţea).

Tuner-ul digital (DVB-T2/C/S2) şi Slot-ul CI Plus înlocuiesc clasicul decodor extern, util la receptarea canalelor Tv, în format High Definition sau Digital.

Datorită player-ului media încorporat, conţinutul multimedia preferat foto/video/audio, poate fi direct reprodus de pe orice altă unitate de stoacare externă.

Ca şi carcteristici speciale, ar fi de reţinut faptul că deţine un procesor Quad-Core, că beneficiază de ghid vocal, de înregistrare PVR, de conectare prin Bluetooth, de modul Game, de EPG, de funcţia Picture-in-Picture, de funcţia ConnectShare Movie şi lista continuă.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 43KU6400 reprezintă un LED Smart de ultimă generaţie, echipat cu numeroase funcţii şi tehnologii revoluţionare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • 2016
  • 4k / Ultra HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.