Samsung 43KU6070 – televizor inteligent cu ecran Ultra HD/4k de 108cm în diagonală

Samsung 43KU6070 este un alt Smart Tv performant de ultimă generaţie, evidenţiat în mod special printr-un design ultra-modern, precum şi printr-o diagonală generoasă. Reprezintă un gadget atractiv ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate impecabilă din toate punctele de vedere.

Ei bine, discutăm despre o versiune din a 6-a serie a celor de la Samsung, care desigur rulează standard sistemul de operare Tizen.

Este de apreciat faptul că beneficiază de tehnologia revoluţionară Active Crystal Colour. Aceasta are rolul de a reproduce un conţinut video calitativ, cu nuanţe de culori bogate şi naturale prin prisma unui înveliş de fosfor de culoare roşu şi verde, precum şi cu ajutorul unei surse de lumină albastră.

Acest model recent 43KU6070 este deja prezent în oferta magazinului de specialitate eMag la doar 2.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, prezintă un design elegant şi modern pe un fond de culoare neagră. Este pe cât se poate de uşor de integrat în orice stil de decor, aducând totodată şi un plus de rafinament locului. Ca şi detalii tehnice, ar fi de reţinut faptul că beneficiază de compatibilitate Vesa 200 x 200 (suport Tv compatibil), că are o greutate de 9.7kg şi că măsoară standard 975.8 x 569.0 x 62.6 (W x H x D) mm fără stand, respectiv 975.8 x 637.0 x 288.1 (W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu Samsung 43KU6070:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua versiune de la Samsung vine proiectată cu un display LED ce măsoară o diagonală de 108cm, respectiv 43 inch. Beneficiază de rezoluţie Ultra HD/4k la 3840 x 2160p, de un Mega Contrast, de o rată de aspect a imaginii de 16:9, de unghiuri de vizibilitate largi, precum şi de o serie numeroasă de caracteristici superioare de sunet: UHD Up-Scaling, Film Mode, Contrast Enhancer, PurColor, PQI 1300, UHD Dimming, Auto Motion Plus şi de HDR (High Dynamic Range).

Din punct de vedere al nivelului audio, avem de-a face cu un sistem integrat Dolby Digital Plus, ce dezvoltă o putere maximă de 20W. Cât despre caracteristicile de sunet superioare, se bucură de: DTS Codec, de Wallmount Sound Mode, de DTS Studio Sound 5.1 şi de Multiroom Link.

Integrează două porturi USB 2.0, două porturi HDMI, Slot CI+, o intrare antenă, o intrare component, o intrare video composite, o ieşire audio digitală optică, Media Player USB, Redare video, Tuner digital, LAN şi Wi-Fi.

Tuner-ul digital cu format DVB-C/T/T2/S/S2 împreună cu Slot-ul CI+ au rolul de a recepta canalele Tv în format High Definition sau Digital, fără a mai fi necesar un alt decodor clasic extern.

Cu ajutorul Media Player-ului USB device-ul de faţă este capabil să reproducă orice tip de conţinut media preferat, direct de pe diferite surse externe de stocare, precum HDD extern sau Stick de memorie USB.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 43KU6070 reprezintă un gadget performant de ultimă generaţie, evidenţiat printr-un design distins, precum şi printr-o diagonală generoasă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • Modern
  • 2016
  • 4k Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.