Samsung 43J5570 – televizor smart cu performanţe excelente, evidenţiat printr-un design modern

Samsung 43J5570 este un Smart TV de generaţie recentă, respectiv aparţine gamei de televizoare inteligente 2015, un model prin care sud-coreeni ne demonstrează că sunt capabili să ne ofere performanţă şi design, totul la un preţ pe cât de poate de accesibil.

Reprezintă o companie cu renume, clasată printre cele mai bine cotate brand-uri din lume, asta fiind ca şi un plus al modelului de faţă. Este un televizor atractiv cu are o putere de consum de 51W, ceva mai mică decât a unui bec clasic, de 60W, totodată beneficiind de compatibilitate Vesa (200 x 200mm). Această compatibilitatea îi oferă posibilitatea montării pe un suport Tv elegant de perete.

Prezintă un raport favorabil dintre performanţă şi preţ, fiind o variantă accesibilă şi avantajoasă. Astfel, device-ul de faţă se găseşte în oferta celor de la eMag la preţul de 2.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-un design distins, cu elemente şi finisaje perfect definite. Carcasa ce îl “îmbracă” este realizată din plastic de culoare neagră, ce îl face potrivit oricărei locuinţe şi oricărui stil. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 8.7kg, măsurând standard cu suport 962.9 x 561.3 x 66.9(W x H x D ) mm şi fără suport 962.9 x 616.2 x 288.1(W x H x D ) mm.

Imagini cu Samsung 43J5570 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Tv Samsung dispune de un ecran de tip Edge LED, ce măsoară o diagonală de 109cm. Asigură o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli, oferind conţinut Full HD, cu o rată de aspect de 16:9. În privinţa specificaţiilor ecranului, ar fi de remarcat Mega contrastul dinamic, unghiurile largi de vizbilitate, respectiv de până la 178/178 de grade (orizontal/vertical) şi seria de caracteristici superioare de imagine, precum Hyper Real Engine, Natural Mode Support, Filme Mode şi Wide Color Enhancer.

Din punct de vedere al sunetului, linia audio integrată deţine două difuzoare stereo, ambele cu o putere de 20W. Acestea asigură o redare audio clară şi puternică, completând perfect experienţa vizuală, garantând o calitate excepţională.

Acest model 43J5570 se bucură de tuner digital DVB-S/S2, DVB-C şi DVB-T/T2, ce asigură recepţionarea transmisiilor digitale într-un format de înaltă definiţie. Totodată, deţine şi nelipsitul player multimedia, cu ajutorul căruia poţi redă conţinuturi multimedia de pe HDD extern sau stick USB de memorie, conectându-le la cele două porturi USB 2.0.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie navigare rapidă pe internet, prin Wireless sau prin LAN (port RJ-45), mai deţine 3 porturi HDMI, pentru consola de jocuri de exemplu, două porturi USB 2.0 aşa cum am spus şi mai sus, precum şi două RF In şi Slot CI+.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung 43J5570 este un televizor inteligent de calitate înaltă, ce reprezintă o variantă excelentă oricărei locuinţe, impresionând prin nivelul superior de performanţă şi prin design-ul sau atrăgător.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect atractiv
  • Gama 2015
  • Raport bun dintre preţ-calitate
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.