Samsung 43J5500 – un LED smart al generaţiei 2015, de calitate înaltă, cu diagonala de 109cm

Smart Tv Samsung 43J5500 este un televizor performant, de calitate înaltă, capabil să reproducă cel mai reuşit conţinut, din punct de vedere video, cât şi audio.

Avem de-a face cu un model din gama 2015, un LED cu diagonala de 109 centimetrii, Full HD, ce se remarcă printr-o serie diversificată de funcţii şi printr-un aspect ultra modern.

Cât despre cost, pot spune că în raport cu tehnologiile şi specificaţiile de care se bucură, este un device extrem de avantajos, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de doar 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă finisaje moderne şi elegante, completate de un suport distins. Cu totul greutatea construcţiei este de aproximativ 8.7Kg, măsurând numai 962.9 x 616.2 x 288.1(W x H x D) mm.

Acelaşi LED inteligent de la Samsung, îl putem achiziţiona şi din ofertele celor de la Flanco.

Imagini cu Samsung 43J5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, se evidenţiază printr-o diagonală generoasă, de 109 centimetrii, având o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pix. Este un ecran excelent, ce este optimizat prin următoarele caracteristici de imagine: HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Wide Color Enhancer, Micro Dimming Pro, Film Mode, Natural Mode Suport şi Dolby Digital+.

Se descurcă excepţional şi din punct de vedere audio, astfel vine echipat cu un sistem 2CH Base Reflex + Down Firing, ce are o putere de 20W. Ca şi caracteristici ale acestuia, se bucură de DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode, HD Audio, BT Headset Support şi Multiroom Link.

La baza conectivităţii, regăsim conexiune la internet prin Wi-Fi şi Reţea, plus o serie diversificată de porturi, ca: RF In, ieşire audio, Intrare USB 2.0 x 2, Minijack căşti, HDMI x 3, Slot CI+ şi intrare component.

Dacă doreşti montarea televizorului pe perete, poţi procura un suport Tv reglabil SP44T, de 32” – 55”, astfel vei rezolva problema rapid şi uşor, într-un mod foarte accesibil.

Acestea fiind spuse, Samsung 43J5500 este un Smart Tv de calitate, al generaţiei de televizoare 2015, capabil să garanteze cel mai bun conţinut video cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 109cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.