Samsung 40KU6470 – Smart TV UHD de 101cm în diagonală, de generaţie 2016

Samsung 40KU6470 se dovedeşte a fi fratele cel mic al noilor modele de televizoare Smart UHD Crystal Colour de la Smasung, din gama anului 2016. Este un gadget atractiv, ce impresionează atât la capitolul design, cât şi la nivel de performanţe şi caracteristici.

Este vorba despre un LED cu funcţie de monitor, ce rulează din fabrică sistemul de operare specific Tizen. Faptul că beneficiază de compatibilitate Vesa (200 x 200mm) permite să fie amplasat şi perete pentru o vizibilitate mai bună, necesar fiind doar un suport Tv special.

Acest model 40KU6470 este comercializat recent de către magazinul online eMag, cu preţul avantajos de 2.840 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie ultra-modernă şi elegantă, cu finsaje perfect definite. Se evidenţiază printr-un aspect de culoare negru lucios, ce cântăreşte în jur de 9.1kg şi măsoară standard 905.7 x 520.6 x 54.6 (W x H x D) mm (10.7kg şi 905.7 x 578,9 x 264.2 (W x H x D) mm cu stand).

În privinţa eficienţei energetice, specialiştii l-au încadrat în clasa energetica A. Astfel, la utilizare are o putere consumată de 125W, consumul anual fiind de 86kWh.

Imagini cu Samsung 40KU6470:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor inteligent de la Samsung vine prevăzut cu un ecran LED de 101cm în diagonală. Vorbim despre un display de calitate foarte bună, ce benficiază de un contrast dinamic excelent (Mega constrast), de un aspect al imaginii de 16:9, de unghiuri de vizualizare excepţionale, precum şi de o rezoluţie Ultra HD / 4K la maxim 3840 x 2160 pixeli.

Ca şi caracteristici de imagine superioare se laudă cu o listă numeroasă, precum: PQI 1500, Natural Mode Support, Filme Mode, Contrast Enhancer, Active Crystal Color, Auto Motion +, Motion Rate 100, UHD Dimming şi Ultra Clear Panel.

Capitolul audio este garantat de către sistemul Dolby Digital Plus integrat, de 20W putere. Acesta vine împreună cu o gamă largă de caracteristici de sunet superioare, cum ar fi: Multiroom Link, Tv SoundConnect, BT Headset Support, DTS Codec, DTS şi Wallmount Sound Mode.

Pune la îndemână trei porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare video composite, o ieşire audio digitală optică, o intrare antenă, Player multimedia integrat, Slot CI+, Tuner digital, LAN şi Wi-Fi Integrat.

Tuner-ul digital cu format DVB-S2, DVB-T2, DVB-T şi DVB-C, împreună cu Slot-ul CI+ vor asigura receptarea transmisiilor TV digitale/HD, fără a mai fi util clasicul decodor extern.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat este capabil să reproducă orice tip de conţinut media foto/video/audio, direct de pe orice dispozitiv extern de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 40KU6470 este un Smart TV UHD de ultimă generaţie, evidenţiat atât prin aspect ultra-modern, cât şi prin funcţii şi specificaţii inteligente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • Modern
  • 2016
  • 4k / Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.